Ähtäri

Ähtäri
Majoitus ja Mökit

Tutustu vuokramökkeihin

Ähtäri – Majoitus ja mökit

Gofinlandin sivuilta löydät parhaat vuokramökit ja viihtyisimmän majoituksen Ähtäristä. Laaja valikoimamme pitää sisällään Ähtärin eläintarhan lähellä sijaitsevia mökkejä, luonnon keskellä sijaitsevia hirsisiä rantamökkejä sekä kaikilla mukavuuksilla varusteltuja luksusluokan huviloita. Selaa valikoimaamme ja löydä sinulle sopivin majoitus Ähtäristä!

Majoitus Ähtärin eläintarhan lähellä

Ähtärin kuuluisin nähtävyys on tietysti Ähtärin eläintarha (Ähtäri Zoo), joka on koko Suomen vanhin luonnonmukainen eläinpuisto. Vuonna 1973 avatussa eläintarhassa pääsee tutustumaan yli 60 eri eläinlajiin luonnonmukaisissa elinolosuhteissa. Puiston suurimpia vetonauloja ovat isokokoiset karhut, mutta eläintarhassa elelee myös muita talviseen ilmastoon sopeutuneita lajeja, muun muassa ilveksiä, susia, ahmoja sekä harvinaisia lumileopardeja.

Ähtäri Zoo sijaitsee Inhan kylässä, noin 5 km päässä kaupungin keskustasta. Mikäli omaa autoa ei ole käytettävissä, eläintarhaan pääsee kätevästi myös junalla, sillä matkailukeskuksen lähellä sijaitsee oma rautatieseisake.

Nauti Ähtärin luonnosta mökkeilyn lomassa

Ähtärissä on mitä parhaimmat mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen, sillä alueella kiemurtelee useita erilaisia luontopolkuja. Ähtärin matkailukeskuksen 5 km mittainen reitti soveltuu erityisen hyvin perheille, sillä polku on helppokulkuinen ja sen varrelta löytyy myös laavu lepäämistä varten. Ähtärissä lomaillessa kannattaa tutustua myös kauniiseen Arpaisten vaellusreittiin, opaastettuun Kierinniemen luontopolkuun (2,7 km) sekä upeissa järvimaisemissa kulkevaan Nallenpolkuun.

Retkeilyn lisäksi Ähtärissä on helppo harrastaa hiihtoa, sillä alueelta löytyy peräti 150 km pitkä latuverkosto. Valaistut hiihtoladut kulkevat Mustikkavuoren liikuntakeskuksen alueella (6 km) ja Ähtärin matkailukeskuksessa (5 km).

Luontoaktiviteettien lisäksi Ähtäristä löytyy myös paljon muuta nähtävää ja koettavaa! Kylpylä Mesikämmenen saunoissa, kuntoaltaassa ja porealtaassa viihtyy helposti pidempäänkin, 18-väyläinen Ähtäri Zoo Golf tarjoaa pelattavaa kauniissa maisemissa Ähtärin matkailualueella ja Ähtärin Flowparkin seikkailuhuvipuistossa pääsee testaamaan taitojaan erilaisilla seikkailuradoilla. Historian ystävien kannattaa piipahtaa ehdottomasti myös Hankaveden kylässä sijaitsevassa Ähtärin kotiseutumuseossa.

Varaa majoitus tai mökki Ähtäristä

Mökkeily Ähtärin luonnossa on jo itsessään elämys, sillä Ähtärin lukuisat järvet ja harjut takaavat loistavat olosuhteet pidemmällekin lomalle. Tutustu valikoimaamme ja etsi juuri sinun tarpeisiisi sopiva majoitus Ähtäristä. Alta löydät Gofinlandin suosituimmat Ähtäri-mökit!

Katso lähialueilta myös

Lue myös