Janakkala

Janakkala
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Janakkala - Vuokrattavat mökit ja vapaa-ajan asunnot

Gofinland tarjoaa vuokramökit ja majoitukset Janakkalan alueelta. Puuhanallen kotikunnasta Janakkalasta löytyy Puuhamaan lisäksi monta muutakin mainiota matkailukohdetta.

Janakkalan kirkonkylän miljöö keskiaikaisine kivikirkkoineen, torpparimuseoineen, kesäkahviloneen ja luontopolkuineen tarjoaa nautittavan retken historiaan. Ketterimmät voivat samalla reissulla kiivetä piknikille upealle Hakoisten Linnavuorelle. Janakkalassa luonto on lähellä kaikkialla. Taajamien asvaltilta ei tarvitse poiketa montaakaan askelta, kun jo pääsee sukeltamaan sammaleisen metsän syliin. Janakkalan luonto tarjoaa huikeita näköaloja harjuilta ja linnavuorilta, kosteita soita pitkospuineen, viehättäviä melontareittejä, lukuisia uima- ja nuotiopaikkoja sekä erämaisemaa metsälampineen mutta yhtälailla myös valaistuja ulkoilureittejä reippailla jalkaisin ja hiihtäen.

Taajamat Tervakoski ja Turenki tarjoavat kaikki tarvittavat palvelut, niissä on kivoja kahviloita ja ravintoloita sekä kesäterasseja. Mainittakoon luomu- ja lähiruokaan panostava Turengin Asema ja Tervakoksen hurmaava TalliCafé lahjatavaramyymälöineen.

Viehkeä Kiipula avaa entistä enemmän oviaan matkailijoille ja tarjoaa myös majoituspalveluja. Kiipula sijaitsee erinomaisten ulkoilumahdollisuuksien äärellä ja sieltä löytyy myös oman puutarhan ja kasvimaiden luomutuotteita myyvä Miinantorin kahvila-myymälä.

Janakkalan tapahtumakarttaa tähdittävät mm. maaliskuiset Musiikkipäivät, kolme kesäteatteria, kesäinen Janakkalan Barokki, syksyinen juoksutapahtuma KiipFitTrailRun, Laurinmäen joulunavaus sekä lukuisat muut kulttuuri- ja urheilutapahtumat.

Lue myös