Kalajoki

Kalajoki
Majoitus ja Mökit

Tutustu vuokramökkeihin

Kalajoki – Mökit ja majoitus

Kalajoki on yksi Suomen suosituimmista matkailukohteista – eikä syyttä! Kalajoen Hiekkasärkät tunnetaan etenkin upeista dyyneistään, merellisestä luonnostaan ja monipuolisista aktiviteettimahdollisuuksistaan. Majoitus Kalajoella onnistuu parhaiten vuokramökissä, sillä Kalajoen mökit pitävät sisällään hyvin erikokoisia mökkejä kaikkiin eri tarpeisiin. Selaa majoitusvalikoimaamme ja löydä sinulle sopivin mökki Kalajoelta!

Kalajoen Hiekkasärkät – upea kotimainen lomakohde

Kalajoen Hiekkasärkillä nautitaan kesästä, auringosta, rannoista ja merestä koko perheen voimin. Merellistä tunnelmaa voit kokea pitkillä hiekkarannoilla, merkityillä luontopoluilla ja vilkkaassa vierasvenesatamassa. Suosituimpia matkailukohteita Kalajoen Hiekkasärkillä ovat Kalajoen Meriluontokeskus, Kalajoen Jukupark, 18-reikäinen golfkenttä sekä tasokas SaniFani-kylpylä. Kalajoen mökit sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä kaikista näistä lomakohteista.

Tapahtumat ja aktiviteetit lähellä mökkejä

Kalajoen Hiekkasärkät tarjoaa upeat puitteet monille liikunnallisille aktiviteeteille. Pitkä ranta mahdollistaa muun muassa rantalentopallon, beach futiksen ja muiden rantapelien pelaamisen. Merellä puolestaan on mahdollisuus nauttia uinnista, veneilystä, melonnasta ja kalastuksesta. Suomen oloissa poikkeuksellisen pitkä hiekkaranta on loistava kohde myös valokuvaukseeen ja retkeilyyn. Hiekkasärkkien läheisyydessä sijaitsevat laajat latuverkostot sopivat hiihtoon ja talvikauden ulkopuolella lenkkeilyyn. Kaiken lisäksi Kalajoen Hiekkasärkillä on erinomaiset edellytykset pyöräilyyn ja hevosurheiluun.

Unohtaa ei sovi myöskään suosittuja tapahtumia, jotka tuovat yleisöä Kalajoen Hiekkasärkille ympäri Suomen. Kalajoen Juhannus on tunnettu kattavasta artistitarjonnastaan, joka vetää vertoja mille tahansa suomalaiselle juhannusfestivaalille. Kesällä Kalajoella järjestetään myös monia muita mielenkiintoisia tapahtumia - muun muassa Beachfutis Finnish Open, X-Games Kalajoki, kiihdytysajoja sekä Tractor Pullingia. Kulttuurin ystävät ihastuvat myös Kalajoen kesäteatterin suosituista esityksistä.

Pohjois-Pohjanmaan rannikolla sijaitseva Kalajoki on parhaiten saavutettavissa omalla autolla. Hiekkasärkkien alue sijaitsee 10 km päässä Kalajoen keskustasta, 140 km päässä Oulusta ja 184 km päässä Vaasasta. Lähimmät rautatieasemat sijaitsevat 40 km päässä Ylivieskassa ja 60 km päässä Kokkolassa. Linja-autoyhteyksiä kulkee Kalajoen Hiekkasärkille saakka ja matkaa voi jatkaa kätevästi myös paikallisbussilla Kalajoen keskustasta.

Varaa majoitus tai mökki Kalajoelta

Etenkin kesäaikaan Kalajoen suosituin majoitusvaihtoehto on vuokramökki. Kalajoelta löytyy lukematon määrä erilaisia ja erikokoisia lomamökkejä – joista ison osan voit vuokrata Gofinlandin kautta. Alta löydätte sivustomme suosituimmat Kalajoki-majoitukset!

Lue myös