Kotka

Kotka
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Kotka – Majoitus ja vuokramökit

Gofinlandin sivuilta löydät parhaat vuokramökit ja viihtyisimmän majoituksen Kotkasta! Mikäli etsit mökkiä Kotkan keskustan läheltä tai rantamökkiä kauempaa merenrannalta, voit tehdä lomastasi juuri sellaisen kuin haaveilet. Selaa mökkivalikoimaamme ja löydä sinulle sopivin majoitus Kotkasta!

Nauti Kotkan palveluista mökkeilyn lomassa

130 km päässä Helsingistä sijaitseva Kotka tarjoaa matkailijalle – ei vain yhden – vaan peräti kaksi keskustaa – Kotkansaaressa sijaitsevan varsinaisen keskustan sekä Karhulan kauppalan, jotka täydentävät toistensa palvelutarjontaa.

Kotkan keskustassa sijaitseva Merikeskus Vellamossa voi tutustua Suomen merenkulun sekä koko Kymenlaakson historiaan mielenkiintoisten näyttelyiden muodossa. Vellamosta löytyvät myös Suomen merimuseo sekä Kymenlaakson museo, jotka tarjoavat nähtävää ja koettavaa kaikille historiasta kiinnostuneille matkailijoille.

Yksi Kotkan kaupungin hienoimmista nähtävyyksistä on Sapokan Vesipuisto, joka on kunnostettu ihastuttavaksi viheralueeksi. Nimensä mukaisesti vesi on Sapokan puiston olennainen elementti, sillä viereisen merialueen lisäksi vettä löytyy puiston puroista, lammikoista sekä lähes 20-metrisestä vesiputouksesta. Useaan kertaan palkittu Sapokan Vesipuisto on loistava käyntikohde etenkin kevät- ja kesäaikaan.

Sapokan lisäksi Kotkassa kannattaa tutustua keskustan halki kulkevaan Veistospromenadiin. Noin kahden kilometrin matkan varrella pääsee tutustumaan lukemattomiin veistoksiin, jotka ovat suurelta osin kotimaisten taiteilijoiden kädenjälkiä. Veistospromenadia seuratessa pääsee samalla tutustumaan myös muihin matkan varrella eteen tuleviin nähtävyyksiin, Kotkan kauppatoriin, kauppakeskus Pasaatiin sekä Kotkan Kauppahalliin.

Kotkassa mökkeillessä kannattaa ehdottomasti vierailla myös Kotkansaaren korkeimmalla paikalla sijaitsevassa Haukkavuoren näkötornissa, josta avautuu kauniit näköalat Kotkan ja koko itäisen Suomenlahden saaristoon. Tornin näyttelygalleriassa kannattaa samalla käyntikerralla tutustua myös vaihtuviin teemanäyttelyihin ja alatasanteen ravintolassa voi nauttia herkullisen illallisen.

Kotkassa saat mökkeillä luonnon keskellä

Luonto on erottamaton osa Kotkaa, sillä samassa kaupungissa voit nauttia niin Kymijoen kuohuista kuin myös Itämerestä ja Kotkan saaristosta. Loman aikana voit osallistua saaristoristeilylle, kokeilla koskenlaskua tai nauttia kajakkimelonnasta rauhallisemmissa vesissä. Kotkassa on myös erinomaiset edellytykset veneilyyn, purjehdukseen ja uintiin. Kalastuksen ystävät ilahtuvat Kymijoen kalastusmahdollisuuksista, sillä jokea pidetään koko eteläisen Suomen parhaana lohenpyyntipaikkana.

Kun vuokraat mökin Kotkasta, voit saman loman aikana tutustua myös muihin seudun matkailukeskuksiin, Pyhtääseen, Haminaan, Virolahteen ja Miehikkälään. Varaa majoitus Kotkasta ja varaudu elämykselliseen mökkilomaan meren läheisyydessä. Alta löydät sivustomme suosituimmat Kotka-mökit!

Katso lähialueilta myös

Lue myös