Kuusamo

Kuusamo
Majoitus

Tutustu vuokramökkeihin

Kuusamo - Mökit ja majoitus

Gofinlandin sivuilta löydät parhaat mökit ja viihtyisimmän majoituksen Kuusamosta. Saman loman aikana voit nauttia niin Kuusamon puhtaasta luonnosta kuin Rukan hiihtokeskuksen monipuolisesta palvelutarjonnastakin. Tutustu Gofinlandin majoitusvalikoimaan ja löydä sinulle sopivin vuokramökki Kuusamosta!

Majoitus Kuusamon luonnon keskellä

Kuusamossa mökkeiltäessä koskematon luonto on läsnä kaikkialla. Kuusamon ja Sallan alueella sijaitseva Oulangan kansallispuisto tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet esimerkiksi vaeltamiseen, patikointiin, melontaan ja maastopyöräilyyn. Kansallispuisto sopii kaikenikäisille retkeilijöille ja tarjoaa monipuolisia luontoelämyksiä ympäri vuoden. Erityisesti kuuluisa Karhunkierroksen vaellusreitti esittelee kansallispuiston parhaimpia puolia ja Pieni Karhunkierros sopii kaikille lyhyempien retkien ystäville.

Kuusamossa toimii myös Rukan hiihtokeskus, joka on eläväinen matkailukeskus vuoden jokaisena päivänä. Olitpa kiinnostunut sitten hiihdosta, laskettelusta, lumilautailusta tai pelkästään after-ski –tarjonnasta ja viihdetapahtumista, Ruka on monilla mittareilla yksi Suomen parhaista lomakeskuksista.

Mökin varaaminen Kuusamosta tarjoaa mahtavan kontrastin arkeen, sillä alueen rauhalliset luonnonmaisemat rauhoittavat mielen välittömästi. Kuusamo on runsaslumisinta aluetta Suomessa, joten täällä saat todellakin nauttia niin kutsutusta ”oikeasta talvesta”. Rukan ja Kuusamon alueen matkailupalveluyritykset auttavat sinua ottamaan kaiken irti tulevasta lomastasi.

Liikunnallisten aktiviteettien lisäksi Kuusamossa lomaillessa kannattaa pistäytyä myös kuuluisassa Kuusamon Tropiikin kylpylässä, joka hemmottelee tunnelmallisilla saunoillaan ja poreilevilla ammeillaan. Lasten kanssa matkustavat voivat sisällyttää lomaan myös vierailun Angry Birds Activity Parkissa, josta löytyy mielenkiintoisia pelejä, aktiviteetteja ja selviytymisratoja koko perheelle.

Siitä huolimatta, että Kuusamo on koko Pohjois-Pohjanmaan itäisin ja pohjoisin kunta, alueelle on silti hyvät kulkuyhteydet niin Rovaniemeltä kuin Oulustakin. Kuusamoon pääsee helposti jopa ilman autoa, sillä voit joko lentää Helsingistä Kuusamon lentoasemalle, matkustaa junalla Ouluun ja jatkaa perille bussilla tai saapua Kuusamoon linja-autolla Rovaniemen tai Kemijärven kautta.

Löydä vuokramökki Kuusamosta

Kuusamon mökit sijaitsevat upeissa maisemissa kauniin luonnon keskellä ja sopivat monenlaiseen tarkoitukseen. Majoitus vuokramökissä mahdollistaa elämyksellisen loman lähellä Kuusamon ja Rukan palvelutarjontaa. Varaa siis mökki, majoitus tai loma-asunto Gofinlandin sivulta ja valmistaudu unohtumattomaan lomaan Kuusamossa. Alta löydät Kuusamon suosituimmat mökit!

Katso lähialueilta myös

Lue myös