Mäntyharju

Mäntyharju
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Mäntyharju - Vuokrattavat mökit ja vapaa-ajan asunnot

Gofinlandin sivulta löydät parhaat vuokramökit ja viihtyisimmän majoituksen Mäntyharjun alueelta. 45 kilometrin päässä Mikkelistä sijaitseva Mäntyharju on yksi Suomen suosituimpia kesämökkipaikkakuntia, joka tarjoaa mökkeilijälle loputtoman määrän kauniita järvenrantoja ja runsaasti kiinnostavia matkailupalveluita Etelä-Savon sydämessä.

Mäntyharju kuhisee elämää ja elämyksiä erityisesti kesäisin, jolloin kunnan väkiluku jopa kolminkertaistuu mökkiläisten ansiosta. Mäntyharjulle on helppo poiketa suoraan viitostieltä matkalla Heinolasta Mikkeliin ja pysähtyä nauttimaan esimerkiksi kirkonkylän kulttuurihistoriallisista maisemista.

Mäntyharjun kesää värittävät unohtumattomat kirkkokonsertit ja monipuoliset kulttuuritapahtumat. Kirkonkylässä, Pyhäjärven rannalla sijaitsee paikkakunnan ylpeys, Taidekeskus Salmela, joka ruokkii kulttuurin nälän niin monipuolisilla näyttelyillä, konserteilla kuin Kesäheinä-ravintolan paikallisilla herkuillakin. Näiden elämysten lisäksi ehdoton kohtaamispaikka on Mäntyharjun tori, jonne tullaan vaihtamaan kuulumisia ja ostamaan paikallisten tuottajien herkullisia marjoja, vihanneksia ja muita tuotteita.

Mökin vuokraaminen Mäntyharjulta luo edellytykset rentouttavalle lomalle, sillä Etelä-Savon luonnonkaunis ympäristö ja lukuisat järvet hyvine kalastuspaikkoineen tarjoavat mahdollisuuden nauttia hiljaisuudesta ilman kiirettä. Etsi sinulle sopivin mökki Gofinlandin valikoimasta ja suuntaa lomallasi Mäntyharjun upeisiin maisemiin!

Lue myös