Mikkeli

Mikkeli
majoitus ja mökit

Tutustu vuokramökkeihin

Mikkeli – Majoitus ja vuokramökit

Gofinlandin avulla löydät parhaan majoituksen ja viihtyisimmät vuokramökit Mikkelin seudulta. Tunne Saimaan vesi varpaiden väleissä, anna metsän hurmata, kuule kuinka kuikan laulu rikkoo hiljaisuuden. Hengitä syvään, vapauta stressi, anna Mikkelin seudun huolehtia sinusta. Selaa valikoimaamme ja etsi sinulle sopivin majoitus Mikkelistä!

Mikkelin luonto hemmottelee mökkeilijöitä

Jo jääkauden päätyttyä osasivat ihmiset ensimmäisenä löytää Savon parhaille paikoille, Mikkelin seudulle. Tänäkin päivänä Mikkelin seudun vaikuttava luonto ja palvelut houkuttelevat alueelle tuhansia vapaa-ajan matkaajia ympäri vuoden. Keinoja arjesta irtaantumiseen on monia: melo kesäiltana kauniilla järvellä, vaella raikkaassa metsässä, lämmitä rantasauna ja rentoudu mökin laiturilla. Mikkelin seudulla voit kokea, millaista suomalainen mökkielämä on parhaimmillaan!

Kotimainen luonto on aina kasvattanut meille ne parhaat ja puhtaimmat maut. Mikkelissä majoittuessasi voit nauttia monipuolisesti aitoa lähi- ja luomuruokaa puhtaan maaseudun sekä raikkaiden vesien antimista. Kautta aikojen vehreät metsät ja puhtaat järvet ovat myös edesauttaneet suomalaisia voimaan paremmin. Mikkelin seudulla mökkeillessäsi saat kokea, millainen vaikutus luonnossa lomailulla on kehon ja mielen hyvinvointiin.

Mikkeli on Suomen suosituin mökkeilykunta

Mikkelin vetovoimaisuudesta kertoo kaupungin asema Suomen suosituimpana mökkikuntana. Kesäaikaan kaupungilla riittää vilinää, kun kymmenet tuhannet mökkeilijät elävöittävät 55 000 asukkaan kaupungin torialuetta, puistoja ja katuja. Mikkelin suosio mökkeilijöiden keskuudessa perustuu ensinnäkin kaupungin sijaintiin Etelä-Suomen suurten keskusten lähellä. Mikkeliin on matkaa Lahdesta 130 km, Tampereelta 254 km ja Helsingistä 240 km.

Mökkeilijöiden iloksi Mikkeli tarjoaa lukuisten matkailupalveluiden lisäksi myös luonnonrauhaa kauniissa ympäristössä. Saimaan läheisyys, lukuisat vesistöt ja Mikkelin kaupungin palvelut ovat tarjoavat hienot puitteet mökkilomaan alueella. Pelkän mökkeilyn ja luonnossa liikkumisen vastapainoksi Mikkelistä löytyy runsaasti myös kiinnostavaa kulttuuritarjontaa: kesäteatteriesityksiä, urheilutapahtumia, musiikkikonsertteja ja mitä monipuolisempia kesätapahtumia.

Varaa majoitus tai vuokramökki Mikkelistä

Liity tyytyväisten mökkeilijöiden joukkoon ja varaa oma vuokramökki Mikkelistä! Gofinlandin tarjonnassa on mistä valita, sillä omien mieltymystesi mukaan voit varata majoituksen joko Mikkelin kaupungin palveluiden läheltä tai mökin kauniin järven rannalta. Alta löydät sivustomme suosituimmat Mikkeli-mökit!

Katso lähialueilta myös

Lue myös