Oulu

Oulu
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Oulu – Majoitus ja mökit

Etsitkö majoitusta Oulusta tai haluatko löytää mökin kaupungin keskustan läheltä? Gofinlandin valikoimasta löydät Oulun parhaat mökit, jotka tarjoavat puitteet elämykselliselle lomalle Pohjois-Pohjanmaan pääkaupungissa. Vuokraa mökki Oulusta ja tutustu loman aikana kaikkiin Oulun lähiseudun tärkeimpiin matkakohteisiin!

Oulu on koko pohjoisen Suomen pääkaupunki

Oulu on yli 200 000 asukkaallaan koko Suomen viidenneksi suurin kaupunki, joka tarjoaa matkailijalle paljon nähtävää ja koettavaa. Lomalla Oulussa kannattaa ehdottomasti vierailla kävelykatu Rotuaarilla, tutustua meren rannassa sijaitsevaan kauppatoriin ja torin laidalla seisovaan Toripolliisiin, kierrellä kauniissa Ainolan puistossa ja hypätä keskustassa kiertävän Potnapekka-junan matkaan.

Kulttuurin ystävät voivat vierailla Oulun taidemuseossa, Oulun kaupunginteatterissa tai Kulttuuritalo Valveen näyttelyissä. 15 km päässä Oulun keskustasta sijaitsevassa Turkansaaren ulkomuseossa pääsee kokemaan ja aistimaan, millaista elämää elettiin historiallisessa Oulussa.

Aktiviteetit mökkeilyn lomassa

Kesäaikaan Oulun tähtikohteena toimii Nallikarin uimaranta, joka houkuttelee matkailijoita puoleensa aina ulkomaita myöten. Oulussa on myös tunnetusti erinomaiset pyörätiet, joten lomasi aikana voit tutustua kaupunkiin kätevästi myös pyöräillen tai kävellen. Perheen pienimmät ihastuvat Oulussa seikkailupuisto HopLopin, Edenin kylpylän sekä Tiedekeskus Tietomaan tarjontaan.

Oulun keskustasta ei ole myöskään pitkä matka kauniille Hailuodon saarelle, Suomen eteläisimmälle tunturille Iso-Syötteelle tai kauniista maisemistaan tunnettuun Rokua Geoparkiin. Mökin vuokraaminen Oulun seudulta mahdollistaa vierailun kaikissa lähiseudun nähtävyyksissä.

Ouluun voi saapua kätevästi niin autolla, junalla, bussilla kuin lentokoneellakin, sillä kaupunkiin on erinomaiset yhteydet kaikkialta Suomesta. Oulu sijaitsee 340 km päässä Jyväskylästä, 295 km päässä Kuopiosta ja toisaalta vain tunnin lentomatkan päässä Helsingistä! Ouluun saapuu myös runsaasti junayhteyksiä päivittäin niin pohjoisesta kuin etelästäkin.

Majoitus ja mökit Oulussa

Selaa valikoimaamme ja löydä sinulle sopivin majoitus tai vuokramökki Oulusta. Etsitpä sitten mökkiä Oulun keskustan tuntumasta tai kauempaa kauniin luonnon keskeltä, majoitusvalikoimassamme riittää lomamökkejä moneen eri lähtöön. Varaa sinulle sopivin mökki ja valmistaudu elämykselliseen lomaan Oulussa!

Katso lähialueilta myös

Lue myös