Petäjävesi

Petäjävesi
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Petäjävesi - Vuokrattavat mökit ja vapaa-ajan asunnot

Etsitkö majoitusta Petäjävedeltä? Onko haussa mökki Petäjäveden vanhan kirkon läheltä? Gofinlandin sivuilta löydät Petäjäveden parhaat vuokramökit. Valikoimassamme riittää vaihtoehtoja pienistä ja viihtyisistä rantamökeistä hyvin varusteltuihin hirsihuviloihin.

Petäjäveden suurin vetonaula on Unescon maailmanperintökohteenakin tunnettu Petäjäveden vanha kirkko. Vuosina 1763-1765 rakennettu kirkko on suomalaisen puuarkkitehtuurin taidonnäyte ja erinomainen esimerkki kansanomaisesta hirsirakentamisperinteestä. Ohjattujen opastuskierrosten lisäksi kirkossa järjestetään myös häitä, kastetilaisuuksia ja monia muita tapahtumia.

Maailmanperintökohteen lisäksi Petäjävedellä kannattaa tutustua muun muassa tieliikennemuseon sekä radio- ja puhelinmuseon tarjontaan sekä tietysti alueen upeaan luontoon. Petäjävedeltä on hyvät kulkuyhteydet suurempiin keskuksiin, sillä Jyväskylä ja Keuruu sijaitsevat ainoastaan 25 minuutin ajomatkan päässä kyläkeskuksesta.

Majoitus mökissä tarjoaa mahdollisuuden nauttia kulttuurinähtävyyksien lisäksi Petäjäveden luontokohteista. Etsi sinulle sopivin vuokramökki ja valmistaudu lomaan Keski-Suomen upeissa järvimaisemissa!

Lue myös