Vaasa

Vaasa
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Vaasa – Majoitus ja mökit

Gofinland auttaa sinua löytämään parhaan majoituksen ja viihtyisimmät vuokramökit Vaasasta. Majoitus Vaasassa takaa mahdollisuudet monipuoliselle lomalle, jonka aikana voit nauttia niin merellisestä luonnosta kuin Vaasan keskustan lukuisista eri palveluista.

Vaasan sanotaan olevan Suomen aurinkoisin kaupunki, sillä Länsi-Suomen rannikolla saadaan nauttia auringonvalosta muuta maata enemmän. Auringonvalon määrä yhdistettynä merellisyyteen luo idealiset olosuhteet mökkeilyyn Vaasassa.

Majoitus Vaasan keskustan palveluiden läheisyydessä

Vaasa on yli 65 000 asukkaan ja 12 000 opiskelijan eläväinen matkailukaupunki, joka tarjoaa nähtävää ja koettavaa vuoden ympäri. Historiasta kiinnostuneet ilahtuvat Vaasan useista museoista – modernin taiteen museo KUNTSI:sta, Pohjanmaan museosta sekä Stundarsin museo ja kulttuurikeskuksesta. Kulttuurikierrosta voi jatkaa Vaasassa sijaitsevissa taidegallerioissa – muun muassa Vaasan taidehallissa, Tikanojan taidekodissa sekä Black Wall Galleryssä.

Vaasa on myös shoppailijan paratiisi, sillä seudulta löytyy ostosmahdollisuuksia joka lähtöön. Tutustu Vaasan kauppatorin eloisiin kojuihin, löydä kaupungin keskustasta idyllisiä putiikkeja ja nauti lukuisten ostoskeskusten tarjoamista mahdollisuuksista. Vaasan kauppahallissa voit ostaa läheisen maaseudun antimia suoraan tuottajilta.

Tutustu Vaasan saaristoon mökkeilyn ohessa

Vaasa on hieno mökkeilykohde myös kaikille luonnonystäville, sillä merellinen luonto on täällä ihan lähietäisyydellä. Unescon maailmanperintökohteeksi valittu Merenkurkun saaristo on Suomen ainoa luontokohde Unescon listalla. Maankohoamisilmiöstään, kauniista karikoistaan ja lukuisista luodoistaan tunnettuun Merenkurkun saaristoon pääsee kulkemaan Suomen pisintä siltaa, Raippaluodon siltaa pitkin. Vain 15 minuutin päässä Vaasan keskustasta sijaitseva, 1045 metriä pitkä silta on nähtävyys jo itsessään!

Vaasassa lomaillessa kannattaa vierailla myös esimerkiksi Söderfjärdenin Meteoriihellä, joka on puoleensavetävä vierailukeskus keskellä upeaa meteoriittikraateria. Näyttelyn avulla vierailijalla on mahdollisuus tutustua Söderfjärenin peräti 520 miljoonaa vuotta vanhaan historiaan.

Varaa mökki merenrannalta

Ainoastaan 2 km päässä Vaasan keskustasta, upealla Vaskiluodon saarella sijaitseva Top Camping Vaasa on eläväinen leirintäalue, jossa on tarjolla runsaasti mökkejä lomailijoita varten. Leirintäalue sijaitsee ulkovesipuisto ja kylpylä Tropiclandian välittömässä läheisyydessä, joten mökin vuokraaminen alueelta antaa mahdollisuudet elämykselliselle perhelomalle tärkeimpien nähtävyyksien lähellä. Samalta alueelta löytyy myös Botnia Minigolf sekä Vaskiluodon uimaranta, joten Vaskiluodossa viihtyy helposti pidempäänkin.

Tutustu Gofinlandin vuokramökkeihin ja varaa sinulle sopivin majoitus Vaasasta!

Lue myös