Ylitornio

Ylitornio
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Ylitornio - Vuokrattavat mökit ja vapaa-ajan asunnot

Gofinlandin valikoimasta löydät parhaat mökit ja viihtyisimmän majoituksen Ylitornion ja Ruotsin puolen Övertörneån alueelta. Tarjontamme pitää sisällään sekä palveluiden välittömässä läheisyydessä sijaitsevia majoituskohteita että upean luonnon keskellä sijaitsevia vuokramökkejä.

Ylitornioon kannattaa saapua etenkin alueen upean luonnon vuoksi. Vapaasti virtaava Tornionjoki on oikea kalastajien paratiisi, jonne tullaan kokeilemaan onneaan kauempaakin. Tornionjoki on myös läpi aikojen yhdistänyt Suomen ja Ruotsin puolen väestöä ja muodostanut tiiviin yhteyden kulttuurien välille.

Ylitornion tunnetuin nähtävyys on kuuluisa Aavasaksa, jota pidetään koko Lapin vanhimpana matkailukohteena. Noin 10 kilometrin päässä Ylitornion keskustasta sijaitseva vaara kohoaa 242 metrin korkeuteen ja tarjoaa kävijälleen huimat maisemat suomalaiseen kansallismaisemaan. Aavasaksanvaara on myös yksi Unescon maailmanperintökohteenakin tunnetun Struven ketjun kuudesta mittauspisteestä Suomessa.

Majoitus mökissä tarjoaa mahdollisuuden rentoutua upean luonnon keskellä. Varaa sinulle sopivin vuokramökki Ylitorniolta ja valmistaudu kiireettömään lomaan Lapin kauniissa maisemissa!

Lue myös