Äkäslompolo

Äkäslompolo
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Äkäslompolo - Vuokrattavat mökit ja vapaa-ajan asunnot

Ylläksen hiihtokeskuksen välittömässä läheisyydessä sijaitseva Äkäslompolo tarjoaa Lapin kävijälle paljon nähtävää ja koettavaa vaikuttavien tunturimaisemien keskellä. Maankuulut Yllästunturin laskettelurinteet sijaitsevat ainoastaan seitsemän kilometrin päässä kyläkeskuksesta ja Suomen laajin, peräti 330 kilometriä pitkä latuverkosto on myös helposti saavutettavissa.

Aktiivisen matkailutoiminnan ansiosta Äkäslompolossa on tarjolla monipuolisia ohjelmapalveluita aina reipashenkisistä lumikenkäretkistä vauhdikkaisiin moottorikelkkasafareihin ja poroajeluihin. Alueella järjestetään myös runsaasti tapahtumia, joista tunnetuin, Ylläs Soikoon, toimii koko kesäkauden kohokohtana. Matkailijoiden iloksi Äkäslompolosta löytyy myös runsaasti ostosmahdollisuuksia ja perinteistä lappilaista ruokaa tarjoavia ravintoloita.

Monipuolisen palvelutarjonnan lisäksi Seitsemän tunturin kylänä tunnettu Äkäslompolo toimii myös porttina kuuluisaan Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon. Kylän itälaidalla sijaitseva Yllästunturin Luontokeskus Kellokas opastaa kulkijoita luontoretkien suunnittelussa ja antaa lisätietoa kaikista alueen palveluista.

Katso lähialueilta myös