Kajakit vuokralle
mökki tai huvila

Näiden kajakkien uusi koti on Jyrkän kylällä, retkeilymajan rannassa. Ne ovat kuitenkin tottuneet retkeilemään ja viihtyvät oikein hyvin pitkiäkin aikoja pois kotoa. Ovat kovasti onnellisia aina, kun pääsevät uusien tyyppien kanssa vesille.

Kajakkien vuokrauksen Ruukin Tuvalla mahdollistaa yhteistyökumppanimme HR-Sports Oy. Kajakkien vuokrahintaan sisältyy aukkopeite, liivi, kypärä ja mela.

Heti Ruukin Tuvan takapihalta pääsette lähtemään Nurmijoen melonta- ja koskikalastusreitille. Jyrkältä Koirakoskelle tulee matkaa noin 25km ja reitti sisältää useita koskia, jokea ja muutaman järven. Välillä pääsee toki rantaumaan ja nauttimaan retkieväistä. Reitin varrella on myös useita paikkoja, josta kanootit ja melojat voidaan käydä noukkimassa kyytiin, jos ei halua kerralla mennä päätyyn asti. 

Retkeilymajan rannasta pääsee suoraan lähtemään järvimelontaretkelle. Kiltua järven ja Haajaisten järven rannoilla on monta hyvää taukopaikkaa, jossa pääsee helposti uimaan tai voi vaikka paistaa makkarat nuotiolla.

Melomalla voi tehdä yönyliretken esimerkiksi Haajaisten Savisaareen, jossa pääsee nauttimaan aidon eräkämpän fiiliksiä. Kelohirrestä tehdyssä kämpässä on myös sauna. Kämpästä lisätietoa tästä!

Voitte myös yhdistää melonnan ja vaelluksen. Jyrkältä tulee melomalla matkaa kiusalankankaan laavulle noin 15km. Kiusalankankaalta Volokinpolkua pitkin Ruukin Tuvalle on 15km. Siinä on jo yhdelle päivälle tekemistä, mutta onneksi retken voi tehdä myös rauhallisemmin ja yöpyä matkalla Savisaaren kämpällä. 


Kajakki, jonka pituus on vain 368 cm! Sitä on hyvin helppo käsitellä sekä maalla että vedessä. Loistava merikajakki harrastajamelojille, jotka haluavat nauttia erittäin vakaasta kajakista. Expedition Åfjord mallissa yhdistyvät vauhti, helppo ohjailtavuus ja vakaus todella oivallisella tavalla. Materiaali: Kolmikerroksinen HD-polyeteeni.

Kajakkien vuokraan ei sisälly kyytipalvelut. 
Kyytipalveluiden tiedustelu ja varaaminen: henkka@ruukintupa.fi tai 0503531897.

 

 

Perustiedot

Sijainti:
Jyrkäntie 1882, 74380 JYRKKA

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki tai huvila
Loma-asunnon nimi: Kajakit vuokralle
Kohdenumero: 1274412

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei sallittu
Lisätietoja: Hintaan sisältyy aukkopeite, liivi, kypärä ja mela.

Kohdetta vuokraa

JJ-Service Oy
henkka@ruukintupa.fi
Katso yhteystiedot
Jyrkäntie 1891
74380 Jyrkkä
Puh. 0503531897
Avaa Google Mapsissa