Metskulan Mesimajat
omakotitalo, , 18 henkilöä

Metskulan Mesimajat käsittää kolme erillistä mökkiä Suurmajan, Keskimajan ja Väikemajan samalla piha-alueella Virossa, Liustemäessä.

Suurmaja on kaksikerroksinen noin 350 m² rakennus, jossa alakerrassa on yhteisenä tilana takkahuone, keittiö, suihkut ja WC sekä ruokailutila, josta on käynti puutarhan puoleiselle terassille. Vuonna 2009 täydellisesti remontoidun talon alakerrassa on lisäksi kaksi 1-2 hengen makuutilaa (sohva) ja 4 hengen yhteinen makuutila. Yläkerrasta sen sijaan löytyy jääkaappi, kahvinkeitin, terassi, wc ja suihku. Muutoin tila on avoin ja 7 vuodetta on sijoitettuna huoneen reunoille. Suuramajan alakerta soveltuu myös pyörätuolilla liikkuville.
Keskimaja on rakennettu vuonna 2005, mutta se otettiin käyttöön vasta 2008. Yhteisiä tiloja mökissä ovat takkahuone, keittiö, ulkoterassi, sauna ja suihkutilat. Yläkerrasta löytyy 3 makuuhuonetta ja parisängyt. Huoneista yksi on isompi, joten sinne mahtuu myös lastenvuode.
Väikemaja rakennuksen toisessa päässä sijaitsee varasto, kun taas toisen päädyn alakerrassa on vuoteet neljälle henkilölle. Vuonna 2009 hirsistä rakennetun Väikemajan ylätasolla on avointa tilaa ns. siskonpetimajoitukseen ja kaiken kaikkiaan majassa voi majoittua noin 20 henkeä. Alakerrasta löytyy avoin grilli ja ulkopuolella on ulko-WC. Vesipiste löytyy Keskimajan ulkopuolelta. Edullinen majoitusvaihtoehto esimerkiksi koululaisryhmille.

Majat sijaitsevat luonnonsuojelualueella ja lähistöllä ei ole naapureita. Alueella on merkityt patikointireitit, oma lintutorni ja luontomatkapalveluita on saatavilla Lihulan keskuksesta ja luontokeskuksesta (luonto-oppaita, kanootteja & polkupyöriä). Majoilta on helppo tehdä myös päiväretkiä Pärnuun, Saarenmaalle ja Haapsaluun.

Perustiedot

Sijainti:
-, 00000 -

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: omakotitalo
Loma-asunnon nimi: Metskulan Mesimajat
Pinta-ala: 350 m²
Makuuhuoneiden määrä: 0
Vuodepaikkojen määrä: 18
Rakennusvuosi: 2009
Sauna: sauna
Kohdenumero: 222450

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei tiedossa
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Lisätietoja: takka
Keittiön varusteet: jääkaappi, pakastin
Tilat ja varustelu: suihku

Hintatiedot

Näytä listahinnasto
Hinnasto on vuokranantajan ilmoittama. Lopullinen hinta vahvistetaan varauksen yhteydessä.
Hinnat alkaen
  • 765 €/vko
varaustiedot päivitetty 20.10.2017
varaustiedot päivitetty 20.10.2017

Kohdetta vuokraa

Luxury Holiday Oy
info.fi@luxholiday.net
Katso yhteystiedot
Tammasaarenlaituri 3
00180 HELSINKI
Puh. 09 2316 5095
Avaa Google Mapsissa