1. Tilaa kuvauspalvelut
  2. Ilmainen lisänäkyvyys

Gofinlandin kuvauspalvelut Levin Matkailun asiakkaille

Laadukkaat ja ammattitaidolla otetut kuvat nostavat mökin houkuttelevuutta ja kertovat enemmän kuin paraskaan kuvausteksti. Gofinland tarjoaa kiinteistövalokuvaukseen erikoistuneen ammattivalokuvaajan ottamat kuvat mökistä tai loma-asunnosta Levin Matkailun asiakkaille nyt helposti verkkokaupan kautta. Lisäksi saat vielä ilmaista lisänäkyvyyttä Gofinlandissa!

Tilaa kuvauspalvelut tästä

Voit ostaa kuvauspalvelun suoraan tältä sivulta. Halutessasi voit valita normaalin kuvauksen lisäksi myös ilmakuvauksen tai ulkokuvien sesonkipäivityksen. Kun olet ostanut kuvauksen, kuvaajamme sopii kuvausaikataulun Levin Matkailun kanssa. Pyrimme kuvaamaan useampia mökkejä kerralla, mikä saattaa vaikuttaa kuvausaikatauluihin.

Kun kuvat on otettu ja käsitelty, toimitamme ne Levin Matkailulle ja Sinulle. Levin Matkailu lisää ne online-järjestelmäänsä, jonka jälkeen ne päivittyvät automaattisesti myös Gofinlandiin.

Siinäpä se, helppoa!

Valitse haluamasi kuvauspalvelu. Sinut ohjataan suoraan tilauslomakkeelle ja voit maksaa tilauksesi heti verkkokaupassa.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron

Kuvauspalvelu sisältää monipuoliset sisä- ja ulkokuvat, yhteensä 10-30 kuvaa kohteesta riippuen. Näyttävät tolppakuvat jopa kymmenen metrin korkeudesta kuuluvat hintaan. Kuvia on mahdollisuus hyödyntää alkuperäisessä muodossa rajoituksetta omiin tarkoituksiin.

Hinta edellyttää kuvien käyttöä Gofinland-palvelussa. Alma Medialla on kaikki oikeudet käyttää kuvia.

Ilmainen lisänäkyvyys Gofinlandissa kuvaamillemme mökeille ja loma-asunnoille

Kun kuvaajamme on ottanut valokuvat mökistäsi tai loma-asunnostasi ja uudet kuvat ovat näkyvissä Gofinlandissa, nostamme ilmoituksesi parhaille paikoille Gofinlandin etusivulla ja hakutuloslistan kärjessä. Etusivulla näkyy aina kolme uusinta kuvattua kohdetta, sekä kolme satunnaista vanhempaa kuvattua kohdetta. Hakutuloksissa neljä ensimmäistä sijaa on aina varattu hakuun parhaiten osuville kuvatuille kohteille. Näin sekä uudet että jo aiemmin kuvatut kohteet hyötyvät lisänäkyvyydestä.