Activity

Metsän Antimet - opastettu retki ryhmälle

Hyvinvointi, ilo ja elämykset odottavat konkareiden kanssa korvessa kulkijaa. Koulutetut erä- ja luonto-oppaat Markus Maulavirta ja Ari Talusén toteuttavat retkihetkiä ja koulutuksia, joilla voit oppia uutta luonnosta, retkeilystä, tovereistasi ja itsestäsikin. Metsässä ei ole wi-fiä, mutta uskomme, että löydämme yhdessä paljon paremman yhteyden.

Ryhmällenne sopivan patikoinnin aikana kerromme mielenkiintoista tietoa luonnosta ja sen monimuotoisuudesta, ja siitä miten useat asiat linkittyvät tähän päivään. Retken ohjelmaan kuuluu maistuvat nokipannukahvit ja täytetty sämpylä, luomukorvapuusti ja mehua. Räätälöimme jokaisen retken ruokailun ja ohjelman tarpeisiinne ja kukkarollenne sopivaksi. Jospa valmistaisimme yhdessä konkarikokin kanssa gourmet eräruokaa nuotiolla? Loimulohta ja säräjuureksia, kirkasta haukikeittoa ja vaikkapa lettuja?

Toimimme ympäri Suomen keskittyen pääkaupunkiseudulle, Sipoonkorpeen ja Nuuksioon. Olemme sitoutuneet yhteistyökumppanimme Metsähallituksen kestävän luontomatkailun periaatteisiin.

Kerro lisää ryhmästäsi ja pyydä tarjous, yhteystiedot alla.

Hyvä yritys menee metsään!

Good company goes to the woods!

 

 

 

 

Share on Facebook

Basic information

further information: Räätälöimme retken tarpeittesi mukaan. Ryhmäkoko alkaen 6 henkilöä. Hinta alkaen 55e /hlö.
Suitability: Normaalikuntoisille ulkoliikunnasta ja hyvästä ruoasta pitäville. Yritysten työhyvinvointiryhmille, tiimipäivän ohjelmaksi, harrasteryhmille, koululaisryhmille
Difficulty: Helppo
Qualifications: Oppailla erä - ja luonto-oppaan ammattitutkinto ja siihen liittyvät turvallisuustutkinnot, keittiömestari, valokuvaaja.
Insurances: Asiakkaalla oma tapaturmavakuutus. Yrityksellä oma vastuuvakuutus.
Address: Sipoonkorven kansallispuisto/Nuuksion kansallispuisto, 04130, Sipoo/Helsinki/Espoo
Languages: Finnish
Links: http://www.arctichikehelsinki.com

Book now

Organizer

Arctic Hike Helsinki /Marcuisine Oy
Puunkaatajantie 23b
00760 Helsinki
+358505982996 info@arctichikehelsinki.com
Open on Google Maps