Activity

Keskiviikko-melonnat 2020

Kirkkonummi

Kuvaus keskiviikko-melonnasta:

Keskiviikko melonnat Siikajärvellä (Naruportintie 68 02680 Espoo / Hotelli Nuuksio)  10.6.2020 ja 8.7.2020 klo 1800-2000

Keskiviikko melonnat Bodomilla (Kunnarlantie 39 02740 Espoo / Oittaan ulkoilukeskus) 17.6.2020 ja 15.7.2020 klo 1800-2000

Rannalla ennen melontaa käymme läpi turvallisuusohjeet sekä tekniikan perusteet. Kanootteina käytetään joko Kolibri solo tai retkikaksikko avokanootteja tilanteen mukaan (sää tai osallistujamäärä). Melontoja toteutetaan kahdella järvellä. Aiempaa melontakokemusta et tarvitse, uintitaito on oltava. Pukeudu rennosti sääolojen mukaan. 

A. Siikajärvellä mikä on perinteistä kesämökkiympäristöä. Järvellä ei ole isoja aaltoja, virtaavaa vettä ja tuuletkin ovat useimmiten vuodesta suosiollisia rentouttavaan melontaan. Kokoontuminen Hotelli Nuuksion uimarannan edessä olevalla nurmialueella. Tule kanoottitrailerin luokse. Melottavana Siikajärvellä pystyy maksimissaan tekemään vajaan kuuden km pituisen lenkin. Normaali pituus tälle melonnalle on n.4km. Siikajärvellä melonta on lähtökohtaisesti kanootti kaksikoilla (kaksi yhdessä kanootissa).

B. Oittaan Bodomilla. Bodom on hieman avoimempi pyörähkö järvi on siten tuulille herkempi kuin Siikajärvi muutoin oikein mukava vesistö melontaan. Rantoja seuraillen pituutta tulee n.10km. Melonnan pituus sovitettaan olosuhteiden ja osallistujien taitojen mukaisesti. Tarkoitus ei ole urheilusuorituksen omaisesti kiertää koko järveä. Kokoontuminen Oittaan ulkoilukeskuksen edessä missä on "luiska" vintille. Tästä siirrytään kävellen rantaan ja siirrytään vesille. Bodomilla melonta lähtökohtaisesti soolo kanooteilla (yksi hlö/ kanootti).


Tämä melontaan tutustuminen antaa hyvän lähtökohdan melontaharrastuksen aloittamiselle ja vaikkapa ilmoittautumiselle melonnan peruskurssille mikä puolestaan antaa valmiudet ja tähtää Melonta- ja Soutuliiton avokanootti epp 2 taitokokeen suorittamiseen (euro paddle pass 2 / avokanootti). Katso melontakurssin sisältö tästä linkistä.

Tule melomaan ja nauttimaan kaverisi kanssa, varaa paikkanne avokanoottiin heti!

Keskiviikko melontojen ajankohdat: Keskiviikkoisin aikavälillä 10.6.- 15.7.2020 klo 18:00-20:00 Ole tarkka tilatessasi että valitset oikean paikan.
Ilmoittautuminen? Tilaus verkkokaupasta. Tarvitsemme nimesi sekä matkapuhelinnumerosi melonnan mahdollisen melonnan peruuntumisen takia. 
Ilmoittautumisaika? Viimeistään 3 vrk ennen melontapäivää. (melontailtaa edeltävät maanantait)
Ryhmän koko? 2-8 henkilöä, kokoontuminen ylempänä mainituissa paikoissa.
Kesto? n. 2 tuntia 
Hinta sisältää? 35e / henkilö. Tarvittavat melontavarusteet (kanootti, mela, liivit, vesitiivis melontapussi per kanootti). Avokanoottimelonta-oppaan palvelut.
 

Share on Facebook

Basic information

further information: - Lapsi / nuori voi osallistua vanhempansa kanssa. Suosittelemme nuorelle vähintään 10 vuoden ikää melontaan osallistuessaan. - Sään ja kelin mukainen rento pukeutuminen. Jalkineiksi sandaalit tai vastaavat kevyet kengät. Paljain jaloin saa myös olla. Juomavesi mukaan. - Lisätietoja voi kysyä punakettu@punakettu.com tai soita 040-5035350
Suitability: Uintitaito vaatimus muutoin soveltuu kaikille normaalin liikuntakyvyn omaaville
Difficulty: Rento, helpohko
Qualifications: Melottamassa on Melonta- ja Soutuliiton meloja 3 (epp3) avokanootti taitokokeen suorittanut melontaopas
Insurances: Tarkista vapaa-ajan- tai tapaturmavakuutuksesi kattavuus melonnan suhteen.
Address: Naruportintie 68, 02860, Espoo
Languages: Finnish
Links: https://punakettu.com

Rent a cottage nearby

Book now

Organizer

Hymyilevä Punakettu luonto- ja ohjelmapalvelu
Post address: Joupinmäensyrjä 10 B 18 02760 Espoo. Action place: Naruportintie 68 02860 Espoo
02760 Espoo
+358405035350 punakettu@punakettu.com
Open on Google Maps