Activity

Keskiviikko-melonnat Nuuksion Siikajärvellä 10.7.-7.8.2019

Kirkkonummi

Kuvaus keskiviikko-melonnasta:

Rannalla ennen melontaa käymme läpi turvallisuusohjeet sekä tekniikan perusteet. Kanootteina käytetään joko Kolibri solo tai retkikaksikko avokanootteja tilanteen mukaan (sää tai osallistujamäärä). Melonta toteutetaan Siikajärvellä mikä on perinteistä kesämökkiympäristöä. Järvellä ei ole isoja aaltoja, virtaavaa vettä ja tuuletkin ovat useimmiten vuodesta suosiollisia rentouttavaan melontaan. Kesto yhteensä 2 tuntia.

Tämä melontaan tutustuminen antaa hyvän lähtökohdan melontaharrastuksen aloittamiselle ja vaikkapa ilmoittautumiselle melonnan peruskurssille mikä puolestaan antaa valmiudet ja tähtää Melonta- ja Soutuliiton avokanootti epp 2 taitokokeen suorittamiseen (euro paddle pass 2 / avokanootti). Katso melontakurssin sisältö tästä linkistä.

Tule melomaan ja nauttimaan kaverisi kanssa, varaa paikkanne avokanoottiin heti!

Keskiviikko melontojen ajankohdat: Keskiviikkoisin aikavälillä 10.7.-7.8.2019 klo 17:00-19:00 Päiväkohtaisia poikkeuksia saattaa kauden aikana esiintyä. 
Ilmoittautuminen? Tilaus verkkokaupasta. Tarvitsemme nimesi sekä matkapuhelinnumerosi melonnan mahdollisen melonnan peruuntumisen takia. 
Ilmoittautumisaika? Viimeistään keskiviikkoa edeltävänä tiistaina klo 1600 mennessä sopimalla Epun kanssa erikseen tai muutoin 3 vrk ennen melontapäivää. 
Ryhmän koko? 2-7 henkilöä, kokoontuminen hotellin aulassa mistä kävellen siirtyminen rantaan.
Kesto? n. 2 tuntia 
Hinta sisältää? 30e / henkilö. Tarvittavat melontavarusteet (kanootti, mela, liivit, vesitiivis melontapussi per kanootti). Avokanoottimelontaoppaan palvelut.
 

Share on Facebook

Basic information

further information: - Lapsi / nuori voi osallistua vanhempansa kanssa. Suosittelemme nuorelle vähintään 10 vuoden ikää melontaan osallistuessaan. - Sään ja kelin mukainen rento pukeutuminen. Jalkineiksi sandaalit tai vastaavat kevyet kengät. Paljain jaloin saa myös olla. Juomavesi mukaan. - Lisätietoja voi kysyä punakettu@punakettu.com tai soita 040-5035350
Suitability: Uintitaito vaatimus muutoin soveltuu kaikille normaalin liikuntakyvyn omaaville
Difficulty: Rento, helpohko
Qualifications: Melottamassa on Melonta- ja Soutuliiton meloja 3 (epp3) avokanootti taitokokeen suorittanut melontaopas
Insurances: Tarkista vapaa-ajan- tai tapaturmavakuutuksesi kattavuus melonnan suhteen.
Address: Hotelli Nuuksio, Naruportintie 68 , 02880, Espoo
Languages: Finnish
Links: https://sites.google.com/site/eppukettu/Ohjelmapalvelut-Nuuksionkansallispuisto/melonta-keskiviikkoisin

Rent a cottage nearby

Book now

Organizer

Hymyilevä Punakettu luonto- ja ohjelmapalvelu
Post address: Joupinmäensyrjä 10 B 18 02760 Espoo. Action place: Naruportintie 68 02860 Espoo
02760 Espoo
+358405035350 punakettu@punakettu.com
Open on Google Maps