Activity

Kalastusopastusta Tahkon Syvärillä 6-tuntia, Lohimaa Fishing Services

Kuopio

"Opi jigaamaan" 6-tunnin kalastusmatka kalastusoppaan ja veneen kanssa sopii niille, jotka haluavat kokemusta jigikalastuksesta ja oppia vaikkapa kaikuluotaimen oikeanlaista hyödyntämistä kalastuksessa. Tällä reissulla nautimme vesillä olosta 6-tuntia ja pyydämme jigeillä saalista kalaisilta luodoilta Suomen hienossa kesässä! Kohdelajit ovat kuha, hauki ja ahven, joita Syvärillä esiintyy runsaasti!

Samalla voit käytännössä oppia jigikalastusta ja todeta, mitkä jigit toimivat sinä päivänä parhaiten. Saalisvarmuutesi kasvaa, kun kokeilet kalastamista useammasta paikasta ja opas etsii parhaimmat paikat kalastaa Lowrancen huippuja kaikuluotaimia hyväksikäyttäen. Joiltakin alueilta tulet saamaan kuhaa, joiltakin haukea, osassa taas ahven voi olla jatkuvasti jigissäsi kiinni. Meidän ei tarvitse edes laskea ankkuria; veneen keulassa oleva Motorguiden keulamoottori huolehtii paikallaan pysymisestä yhdistettynä "taivas ankkuri"- ominaisuuteen, joka käyttää hyväksi satelliitteja taivaalta. Tämä itsessään täytyy jo nähdä!

Kalastusreissuun suositeltu henkilömäärä on 4 kalastajaa ja viisikin mahtuu veneeseen oppaan lisäksi. Kaikilla reissuun osallistuvilla 18-64 -vuotiailla on oltava voimassaoleva kalastuksenhoitomaksu vuodelle 2017 maksettuna, ja tarpeen tullen esittää siitä tosite kalastuksenvalvojalle.

 

Retken hinta sisältää:

  • Pelastus- tai paukkuliivit
  • Kaluston vuokran (uusi Bella 600R+100hv Mercury, Motorguide keulamoottori & Lowrance kaikuluotaimet)
  • Matkalla käytetyn polttoaineen
  • Lainmukaiset vakuutukset 
  • Saalis käsiteltynä mukaan reissun lopuksi fileinä / fileeraus näytös ruokakaloista
  • Hauskanpito & vauhdikas fiilis!

 

Toteutusaika:
  • Päivä toteutetaan asiakkaan kanssa erikseen sovittuna kellonaikana alkaen kello 9.00-15.00.
  • "Jäiden lähdöstä aina jäidentuloon saakka" (n. 5.5. -1.11.)
Share on Facebook

Basic information

further information: Tarjoan kalastusoppaan palveluita laadukkaalla Bella 600R- veneellä ja uusilla kalastusvälineillä. Asiakas tuntee olonsa turvalliseksi erittäin vakaassa veneessä, joka on katsastettu vuokraveneeksi 7 henkilölle. Tarjoan kalastusoppaan palveluita päätyökseni, joten voit olla varma siitä, että saat asiantuntevan oppaan käyttöön lähtiessäsi vesille kanssani! Turvallisuus näkökulmat ovat valmiiksi mietittynä turvallisuussuunnitelman ja vuokraveneeksi katsasastamiseksi vaatimien turvallisuusvälineiden myötä. Toimintatapani ovat muovautuneet vesillä jo rutiineiksi. Älä epäröi kysyä, mikäli haluat lisätietoa. Muista säänmukainen ulkovarustus tai ota yhteyttä, jos tarvitset esimerkiksi sadevaatteita. Lähtö tapahtuu Sääskiniementien kärjestä venerannalta. Katso kartta!
Suitability: Nuorille (6-16v), aikuisille & vanhemmille (pl. liikuntarajoitteiset henkilöt, kuten pyörätuoli).
Difficulty: Aloittelija
Qualifications: Yli 20-vuoden kalastuskokemuksella ja päätoimisen kalastusoppaan työnkuvallla vien asiakkaat harrastamaan saalisvarmaa jigikalastusta. Syvärillä kuha, ahven ja hauki esiintyvät runsaina ja kalastus sopii hyvin melkeinpä kaikille. Veneestä löytyvät heittokalastuspenkkejä tarvittaessa 2kpl. Matka sujuu myös englannin kielellä, jota puhun erittäin sujuvasti!
Insurances: Lohimaa Fishing Servicen puolesta: tapaturmavakuutus, vastuuvakuutus, venevakuutus.
Address: Puuhkalankuja 4, 73310, Kuopio
Languages: Finnish
Links: http://www.lohimaafishing.com

Rent a cottage nearby

Book now

Organizer

Lohimaa Fishing Services
Lohitie 701
72210 Tervo
0407746308 teemu.hiltunen@lohimaa.fi
Open on Google Maps