Activity

Vespasafari Moision kartano su

Loviisa

MOISION KARTANO

Jos omistat pitsikäsineet ja päivänvarjon, ota ne mukaan matkalle 1800-luvun kartanoromantiikkaan täynnä taide- ja makuelämyksiä. Upeassa Carl Ludvig Engelin suunnittelemassa rakennuksessa näet vanhojen mestareiden maalaustaidetta sekä Wäinö Aaltosen, Jussi Mäntysen, Johannes Takasen ja Ville Vallgrenin veistotaidetta. Moision taidekesä Elimäellä on jo käsite, silloin kartanon salit ja kesägalleria täyttyvät eri taiteilijoiden teoksista.
www.moisionkartano.fi

Kesto: 4 tuntia.

Aika:1.6.-31.8. Lähdöt sunnuntaisin klo 12. Ryhmille sopimuksen mukaan.

Hinta: yksi hlö/Vespa 65€, kaksi hlö/ Vespa 110€. Sisältää opastuksen, pääsyliput, kahvin ja leivonnaisen, kypärän, polttoaineen ja vakuutuksen.
 

Share on Facebook

Basic information

further information: Kuljettajalla oltava voimassa oleva mopokortti tai mopon ajamiseen oikeuttava ajokortti. Vespat on rekisteröity kahdelle hengelle. Hinta nousee matkustajan mukaan. Päihteiden suhteen noudatamme nollatoleranssia kaikilla turvallisuuden takaamiseksi. Toteamme tämän puhalluskokeella.
Suitability: Kaikille nostalgiasta, historiasta ja taiteesta kiinnostuneille surinasussuille ja pärinäpojille ikään katsomatta.
Difficulty: Ei kokemusta
Qualifications: Kelpo oppaat.
Insurances: Vakuutukset voimassa. Omavastuu 980€,
Address: Ruukintie 11, 07970, Ruotsinpyhtää
Languages: Finnish
Links: http://www.vespasafari.fi

Rent a cottage nearby

Book now

Organizer

Strömfors Safarit Oy
Myllärintie 3
07970 Ruotsinpyhtää
+358400993397 info@vespasafari.fi
Open on Google Maps