Activity

Sail to Seili Holiday Package

Parainen

Tule mukaan ainutlaatuiselle retkelle Seiliin! Purjehdi perinteisellä saaristotyöveneellä, Storbåt Tacksamhetenilla Nauvosta Seilin saarelle, nauti maukas lounas Seilin uudessa ravintolassa ja sukella saaren historiaan opastetulla kierroksella. Purjehtien liikut kiireettömästi ja upeasta saaristostamme nauttien, vanhanajan talonpoikaistunnelmissa.

 

Vakaa Storbåt Tacksamheten on varustettu sähkömoottorilla ja on suunniteltu ihmisten ja tavaroiden kuljettamiseen tasaista kyytiä. Veneessä on myös WC. Alus on valmistunut 2017, mutta se mallina on toiminut 1825 Nauvossa valmistunut samanniminen alus.

 

Aikataulu:

Klo 11.00 lähtö Nauvosta, vierasvenesatamasta
Klo 12.00 saavutaan Seiliin yhteysaluslaituriin, lounas noutopöydästä päärakannennuksen ravintolasta.
klo 13.00 Opastus Seilissä, tutustutaan Seilin museokirkkoon, saaren historiaan ja nykypäivään Merentutkimuslaitoksen toimipaikkana. Opastus alkaa päärakennuksen viereiseltä lipputangolta.
Klo 14.30 Paluulähtö
Klo 15.30 Saavutaan takaisin Nauvoon

Lähdöt

Ke 28.6.
Ke 5.7.
Ke 19.7.
Ke 26.7.
Ke 2.8.
Ke 9.8.

Henkilömäärä: 3-12

Share on Facebook

Basic information

further information: Varausehdot: Jos henkilömäärä jää alle 3 hengen, voidaan yksittäinen retki peruuttaa ja osallistuminen siirtää toiselle lähdölle, tai palauttaa rahat takaisin. Asiakas peruuttaa: 5 vuorokautta ennen peruutus mahdollinen ilman kuluja. Tämän jälkeen veloitetaan koko varauksen hinta. Saaristovaraus peruuttaa: Mikäli purjehdus peruuntuu sään tai muun syyn takia, on asiakkaalla oikeus siirtää varaustaan toiselle lähdölle kuluitta, tai saada rahat takaisin.
Suitability: Soveltuu hyvin liikkuville henkilöille. Seilin saaressa kävelyä n. 3 km yhteensä ja purjeveneeseen nousu vaatii jonkin verran ketteryyttä.
Difficulty: Helppo
Qualifications: Alus rekisteröity henkilökuljetukseen
Insurances: Laivurin vastuuvakuutus
Address: Nauvon ranta 4, 21660, Nauvo
Languages: Finnish English
Links: http://www.saaristovaraus.fi

Rent a cottage nearby

Book now

Organizer

Suomen Saaristovaraus Oy
Sähkömäki 1
21660 Nauvo
024106600 info@saaristovaraus.fi
Open on Google Maps