Activity

Melontaretkeilykurssi Posiolla

Posio

Melontaretkeilykurssi Etelä-Lapissa

Kajakki- ja kanoottimelonta on nautinnollinen tapa liikkua ympäristöä kunnioittaen. Taigavireen kanssa pääset nauttimaan Pohjois-Suomen runsaista vesistöistä ja kauniista maisemista. Tule mukaan elämykselliselle melontaretkeilykurssille ammattitaitoisen melontaohjaajan ja eräoppaan kanssa!

Kurssi järjestetään Livohkassa, upean Livojärven rannassa sijaitsevan lomakeskuksen alueella. 

Yön yli kestävän kurssin aikana melomme rauhallisesti järvellä, jossa pääset turvallisesti keskelle vesielementtiä, puhtaaseen luontoon. Yövymme laavulla tai teltoissa ja kokkailemme yhdessä nuotiolla ja erilaisilla keittimillä. Melontaretkeilykurssi on oiva tapa tutustuttaa aloittelevia retkeilijöitä ja melojia erilaisiin melontaympäristöihin ja vesillä liikkumisen vaatimuksiin. Kerro varatessasi haluatko kanootin vai kajakin retkesi kulkuvälineeksi!

Turvallisuusasiat, melontatekniikka, suunnistaminen ja reitinvalinta nousevat kurssin aikana selkeästi esille, samoin kuin ravinnosta huolehtiminen ja myös riittävä lepo. Melontaretkellä luontoihmisen mieli ja silmä lepäävät!

Tule mukaan harjoittelemaan melonnan ja retkeilyn perusteita Etelä-Lapin maisemiin!

Share on Facebook

Basic information

further information: Osallistujilla on päällään säänmukainen ja aktiviteettiin soveltuva ulkoiluvaatetus sekä melontaan sopivat tossut tai Crocs-tyyppiset sandaalit. Mukana taukoja ja ulkona tapahtuvaa ruokailua varten lämmin taukotakki sekä riittävästi vaihtovaatteita. Osallistujilla on lisäksi mukana omat ruokatarvikkeet illallista, aamiaista ja lounasta varten, välipalat, henkilökohtaiset tavarat peseytymistä ja ulkona yöpymistä varten sekä retkikeitin, kattilat, ruokailuvälineet ja juomapullo. Voit myös ostaa järjestäjältä valmiin ruokapaketin kurssin ajaksi. Kysy lisää sähköpostilla tai puhelimitse. Uimataito on pakollinen. Hintaan kuuluu melontakaluston ja -varusteiden lisäksi teltta, makuupussi ja retkipatja. Kurssi alkaa klo 13. Ryhmä kokoontuu Lomakeskus Livohkan päärakennuksen edessä. Noudatamme THL:n ohjeistusta koronaonapandemian aikana. Pidämme turvavälit, noudatamme käsihygieniaa, pidämme maskit kasvoilla sisätiloissa ja toimimme kaikin puolin terveysturvallisesti.
Suitability: Aikuisille ja nuorisolle, työyhteisöille, ryhmille, yhdistyksille, kaveriporukoille
Difficulty: Keskitaso
Qualifications: Palvelun järjestää sertifioitu melontaohjaaja, jolla on riittävät tiedot, taidot ja kokemus kyseisen ohjelman turvallisesta ohjaamisesta.
Insurances: Taigavire Oy:llä on toiminnan vastuuvakuutus. Osallistujalla on oltava oma tai organisaation järjestämä kyseiseen toimintaan soveltuva vakuutus toiminnan ajaksi.
Address: Kaarelantie 23, 97900, Posio
Languages: Finnish
Links: http://www.taigavire.fi

Book now

Organizer

Taigavire Oy
Erätie 1
93280 Syöte
0405535469 info@taigavire.fi
Open on Google Maps