National park

Keittoruokailu maastossa

Pudasjärvi

Maastoruokailut tarjoavat loistavan vaihtoehdon tehdä asioita hieman eri tavalla. Kokeile kokousta ulkosalla vaikkapa autiotuvalla ja nauti ruokailupalveluista luonnon helmassa! Pöydässä on tarjolla esim. leipää (ruisleipää ja vaaleaa vuokaleipää), levitteitä (voita ja kasvimargariinia), suolakurkkuja ja juustoviipaleita sekä ruokajuomaksi vettä, sekamehua ja kotikaljaa. Pääruokana voi olla vaikkapa maukas lohikeitto ja pehmeä kasviskeitto. Jälkiruoaksi tarjoamme itse leivotun kotipullan nokipannukahvien kera. 

Kysy tarjousta maastoruokailusta ryhmällesi!

Share on Facebook

Basic information

further information: Hinta on ilmoitettu / henkilö. Minimi henkilömäärä on 20 henkilöä. Hintaan sisältyy alv. 14%, ruokien valmistus, kuljetus ja tarjoilu, astiat, pöytäliinat ja servetit.
Suitability: Palvelu soveltuu yrityksille, ryhmille ja yhteisöille.
Difficulty: Helppo
Qualifications: Palvelun järjestää ammattikokki, jolla on riittävät tiedot, taidot ja kokemus kyseisen ruokailutapahtuman turvallisesta ja sujuvasta järjestämisestä.
Insurances: Taigavire Oy:llä on toiminnan vastuuvakuutus. Osallistujalla on oltava oma tai organisaation järjestämä kyseiseen toimintaan soveltuva vakuutus toiminnan ajaksi.
Address: Erätie 1, 93280 , Syöte
Languages: Finnish
Links: http://www.taigavire.fi

Book now

Organizer

Taigavire Oy
Erätie 1
93280 Syöte
0405535469 info@taigavire.fi
Open on Google Maps