Activity

Kajakkimelonnan alkeet

Pudasjärvi

Etelä-Lapin alue on täynnä upeita järvimaisemia, joista pääsee nauttimaan monipuolisesti kajakista käsin. Ammattitaitoinen ja kokenut melontaohjaaja kertoo kajakin historiasta, sen käytöstä entisaikaan ja erilaisista kajakkityypeistä sekä melontaan liittyvistä varusteista.

Kurssin aikana käymme läpi kajakkimelonnan perusteet, opettelemme nousemaan kajakkiin turvallisesti ja melomaan tehokkaasti eteenpäin. Melomme rauhallisesti järvimaisemissa, joissa pääset turvallisesti keskelle vesielementtiä. Kajakkimelonnan alkeet -kurssi on oiva tapa tutustuttaa aloittelevia melojia vesillä liikkumisen vaatimuksiin. Turvallisuusasiat ja melontatekniikka ovat kurssin tärkeintä antia.

Tarjoa kumppanillesi tai ryhmällesi elämyksellinen ja hyödyllinen kurssi kajakkimelonnan parissa!

Share on Facebook

Basic information

further information: Osallistujilla on päällään säänmukainen ja aktiviteettiin soveltuva ulkoiluvaatetus sekä melontaan sopivat tossut tai Crocs-tyyppiset sandaalit. Mukana taukoja varten lämmin taukotakki sekä riittävästi vaihtovaatteita. Uimataito on pakollinen.
Suitability: Aikuisille, nuorille, työyhteisöille, ryhmille ja yhteisöille, yksittäisille varaajille
Difficulty: Keskinkertainen
Qualifications: Palvelun järjestää sertifioitu melontaohjaaja, jolla on riittävät tiedot, taidot ja kokemus kyseisen ohjelman turvallisesta ohjaamisesta.
Insurances: Taigavire Oy:llä on toiminnan vastuuvakuutus. Osallistujalla on oltava oma tai organisaation järjestämä kyseiseen toimintaan soveltuva vakuutus toiminnan ajaksi.
Address: Erätie 1, 93280 , Syöte
Languages: Finnish
Links: http://www.taigavire.fi

Book now

Organizer

Taigavire Oy
Erätie 1
93280 Syöte
0405535469 info@taigavire.fi
Open on Google Maps