Loimulohi-illallinen

Pudasjärvi

Tee retki luontoon ja nauti tunnelmallinen loimulohi-illallinen laavulla tai autio- tai varaustuvassa! Ammattitaitoinen eräkokkimme loihtii sinulle ja ryhmällesi maistuvan lohiruuan lisukkeineen. 

Järjestämme loimulohi-illallisretkiä ryhmille Syötteen kansallispuiston Teerivaaralle tai muuhun sovittuun kohteeseen. Illan aikana eräkokki valmistaa sinulle ja ryhmällesi loimulohta avotulella. Ruokalistalla on lohen lisäksi tartarkastiketta, salaattia ja kasviksia. Jälkiruuaksi tarjoamme makeaa leipäjuustoa kahvin tai teen kera. Palvelu on mahdollista toteuttaa lisäpalveluna retkien aikana tai omana tuotteenaan.

Share on Facebook

Basic information

further information: Osallistujilla on päällään säänmukainen ja aktiviteettiin soveltuva ulkoiluvaatetus sekä säähän sopivat kengät. Loimulohi-illallinen on varattava viimeistään viikkoa ennen tapahtuman järjestämisajankohtaa.
Suitability: Työyhteisöille, ryhmille, yhdistyksille, kaveriporukoille
Difficulty: Helppo
Qualifications: Palvelun järjestää sertifioitu ohjaaja ja eräkokki, jolla on riittävä kokemus, tiedot ja taidot kyseisen ohjelman turvallisesta ohjaamisesta.
Insurances: Taigavire Oy:llä on toiminnan vastuuvakuutus. Osallistujalla on oltava oma tai organisaation järjestämä kyseiseen toimintaan soveltuva vakuutus toiminnan ajaksi.
Address: Erätie 1, 93280 , Syöte
Languages: Finnish English
Links: http://www.taigavire.fi

Book now

Organizer

Taigavire Oy
Erätie 1
93280 Syöte
0405535469 info@taigavire.fi
Open on Google Maps