Activity

Virkistyspäivä Syötteellä

Pudasjärvi

Taigavire järjestää sinulle ja ryhmällesi hauskoja virkistyspäiviä Syötteen kansallispuistossa ja Iso-Syötteen retkeilyalueella.

Syötteen kansallispuisto ja Iso-Syötteen retkeilyalue tarjoavat hienot puitteet ryhmäsi virkistyspäiville. Suosituin tapahtumapäivämme koostuu erilaisista virkistävistä aktiviteeteista, yhteistyössä ratkaistavista pienistä pulmista ja sopivasti liikunnallisista osioista. Meiltä löytyy paljon mielenkiintoisia ohjelmapaketteja erilaisten ryhmien tarpeisiin. Päivän ohjelma voidaan laatia yhdessä tilaajan kanssa. Sateen tai muuten haasteellisen sään sattuessa virkistyspäivä voidaan järjestää myös sisätiloissa.

Ota yhteyttä ja varaa sopiva paketti ympäri vuoden!

Share on Facebook

Basic information

further information: Osallistujilla on päällään säänmukainen ulkoiluvaatetus, säähän sopivat kengät ja taukotakki sekä riittävästi vaihtovaatteita riippuen toiminnan laadusta. Osallistujilla on lisäksi mukana omat välipalat sekä juomapullo. Toimimme niin, että jokainen osallistuja voi toimia turvallisissa olosuhteissa omien voimavarojensa mukaan.
Suitability: Ryhmille, yhdistyksille, kaveriporukoille, työporukoille
Difficulty: Helppo
Qualifications: Palvelun järjestää sertifioitu ohjaaja, jolla on riittävä kokemus kyseisen ohjelman turvallisesta ohjaamisesta.
Insurances: Taigavire Oy:llä on toiminnan vastuuvakuutus. Osallistujalla on oltava oma tai organisaation järjestämä kyseiseen toimintaan soveltuva vakuutus toiminnan ajaksi.
Address: Erätie 1, 93280 , Syöte
Languages: Finnish English
Links: http://www.taigavire.fi

Book now

Organizer

Taigavire Oy
Erätie 1
93280 Syöte
0405535469 info@taigavire.fi
Open on Google Maps