Activity

Melontaretkeilykurssi

Pudasjärvi

Melontaretkeilykurssi Etelä-Lapissa

Kajakki- tai kanoottimelonta on nautinnollinen tapa liikkua ympäristöä kunnioittaen. Taigavireen kanssa pääset nauttimaan Pohjois-Suomen runsaista vesistöistä ja kauniista maisemista. Tule mukaan elämykselliselle melontaretkeilykurssille ammattitaitoisen melontaohjaajan ja eräoppaan kanssa!

Järjestämme melontakurssia pääasiassa Posion alueella, Syötteen kansallispuiston ympäristössä. Yön yli kestävän kurssin aikana melomme rauhallisesti järvi- tai jokimaisemissa, joissa pääset turvallisesti keskelle vesielementtiä, puhtaaseen luontoon. Yövymme laavulla tai teltoissa ja kokkailemme yhdessä nuotiolla ja erilaisilla keittimillä. Melontaretkeilykurssi on oiva tapa tutustuttaa aloittelevia retkeilijöitä ja melojia erilaisiin melontaympäristöihin ja vesillä liikkumisen vaatimuksiin. Turvallisuusasiat, melontatekniikka, suunnistaminen ja reitinvalinta nousevat kurssin aikana selkeästi esille, samoin kuin ravinnosta huolehtiminen ja myös riittävä lepo. Melontaretkellä luontoihmisen mieli ja silmä lepäävät. Kerro varatessasi haluatko kanootin vai kajakin retkesi kulkuvälineeksi!

Tule mukaan harjoittelemaan melonnan ja retkeilyn perusteita Etelä-Lapin maisemiin!

Share on Facebook

Basic information

further information: Osallistujilla on päällään säänmukainen ja aktiviteettiin soveltuva ulkoiluvaatetus sekä melontaan sopivat tossut tai Crocs-tyyppiset sandaalit. Mukana taukoja ja ulkona tapahtuvaa ruokailua varten lämmin taukotakki sekä riittävästi vaihtovaatteita. Osallistujilla on lisäksi mukana omat välipalat, henkilökohtaiset tavarat peseytymistä ja ulkona yöpymistä varten sekä ruokailuvälineet ja juomapullo. Uimataito on pakollinen. Hintaan kuuluu melontakaluston ja -varusteiden lisäksi teltta, makuupussi ja retkipatja. Tapaaminen on merkitty Syötteen Luontokeskukselle, mutta voimme järjestää tapaamisen myös Posiolle. Kirjoita tilauksen lisätietoihin halutessasi oma tapaamispaikka.
Suitability: Aikuisille ja nuorisolle, työyhteisöille, ryhmille, yhdistyksille, kaveriporukoille
Difficulty: Keskitaso
Qualifications: Palvelun järjestää sertifioitu melontaohjaaja, jolla on riittävät tiedot, taidot ja kokemus kyseisen ohjelman turvallisesta ohjaamisesta.
Insurances: Taigavire Oy:llä on toiminnan vastuuvakuutus. Osallistujalla on oltava oma tai organisaation järjestämä kyseiseen toimintaan soveltuva vakuutus toiminnan ajaksi.
Address: Erätie 1, 93280, Syöte
Languages: Finnish
Links: http://www.taigavire.fi

Book now

Organizer

Taigavire Oy
Erätie 1
93280 Syöte
0405535469 info@taigavire.fi
Open on Google Maps