Activity

Talvivaelluskurssi

Pudasjärvi

Oletko suunnitellut ahkiovaellusta tai pidempää hiihtoretkeä talvella? Etsitkö kaveria tai sopivaa ryhmää, jonka kanssa pääsisit nauttimaan talvisesta tunturiluonnosta?

Taigavire järjestää yön yli -talviretkeilykurssin Syötteen kansallispuistossa parhaimpaan hiihtoretkiaikaan! Kurssi antaa valmiudet osallistua myös Ruotsin avotunturialueella järjestettävälle viikon hiihtovaellukselle

Share on Facebook

Basic information

further information: Nyt sinulla on oiva mahdollisuus osallistua kurssille muiden samanhenkisten kanssa! Taigavire järjestää yön yli kestävän Ensimmäinen hiihtovaellus -talviretkeilykurssin Syötteen kansallispuistossa parhaimpaan hiihtoretkiaikaan! Kurssi antaa valmiudet osallistua myös Ruotsin avotunturialueella järjestettävälle viikon hiihtovaellukselle. Kurssilla käydään läpi oikeanlaiset hiihtovarusteet, vaatetus, ahkio tai pulkka, talvimajoite, kantojärjestelmä ja sen pakkaaminen. Lisäksi pohdimme, mitä on turvallinen toiminta vaelluksella. Siihen liittyvät muun muassa suunnistaminen, tulenteko, ruuanlaitto talviolosuhteissa, riittävän turvallisuussuunnitelman tekeminen, majoittuminen erilaisissa lumeen tehtävissä hätämajoitteissa jne. Ohjelmaan kuuluu myös hiihtovaellukselle valmistautuminen, keskustelua talviretkeilyn harjoittelusta, ryhmän kokoonpanosta sekä jäsenten ominaisuuksista ja vahvuuksista. Ohjelma sopii talviretkeilystä kiinnostuneille ja pidempää hiihtovaellusta suunnitteleville. Kurssia on mahdollista järjestää erikseen myös esimerkiksi nuorisoryhmille, yrityksille ja yhteisöille. Hintaan kuuluu keittolounas kumpanakin päivänä.
Suitability: Aikuisille ja nuorisolle
Difficulty: Keskitaso
Qualifications: Palvelun järjestää sertifioitu ohjaaja, jolla on riittävä kokemus ohjelman turvallisesta ohjaamisesta.
Insurances: Taigavire Oy:llä on toiminnan vastuuvakuutus. Osallistujalla on oltava oma tai organisaation järjestämä kyseiseen toimintaan soveltuva vakuutus toiminnan ajaksi.
Address: Erätie 1, 93280, Syöte
Languages: Finnish
Links: http://www.taigavire.fi

Book now

Organizer

Taigavire Oy
Erätie 1
93280 Syöte
0405535469 info@taigavire.fi
Open on Google Maps