Activity

Tunturimetsän lintuja

Pudasjärvi

Tule kuvaamaan lintuja Syötteelle! Piilokojustamme pääset helposti kuvaamaan Suomen eteläisimmän tunturialueen lintuja ja muuta metsän elämää ympäri vuoden!

Kuvauskohteitamme ovat erilaiset lintulajit vuodenajasta riippuen, mm. hömö-, tali- ja töyhtötiainen, käpylinnut, käpytikka, kuukkeli, närhi ja erilaiset vesilinnut. Jos olemme onnekkaita, saatamme saada kameran tähtäimeen myös sinipyrstön, pohjantikan tai lapinpöllön! Oravat vierailevat kojullamme tiuhaan!

Lintukuvausretken aikana pitkään luontokuvausta harrastanut ja useilla luontokuvakursseilla pätevöitynyt paikallisopas tutustuttaa sinut halutessasi kojukuvaustoimintaan, lintujen kuvaamisen perusteisiin sekä kuvaustekniikoihin –luontokuvaajan eettisiä sääntöjä unohtamatta. 

Share on Facebook

Basic information

further information: Osallistujilla on päällään säänmukainen ja aktiviteettiin soveltuva ulkoiluvaatetus sekä säähän sopivat kengät. Mukana taukoja varten lämmin taukotakki sekä riittävästi vaihtovaatteita säästä riippuen. Osallistujilla on lisäksi mukana oma juomapullo. Kysy myös muita ajankohtia retkelle!
Suitability: Aikuisille ja nuorille, työyhteisöille, ryhmille, yhdistyksille, kaveriporukoille
Difficulty: Helppo
Qualifications: Palvelun järjestää sertifioitu ohjaaja, jolla on riittävä kokemus, tiedot ja taidot kyseisen ohjelman turvallisesta ohjaamisesta.
Insurances: Taigavire Oy:llä on toiminnan vastuuvakuutus. Osallistujalla on oltava oma tai organisaation järjestämä kyseiseen toimintaan soveltuva vakuutus toiminnan ajaksi.
Address: Erätie 1, 93280 , Syöte
Languages: Finnish
Links: https://taigavire.johku.com/

Book now

Organizer

Taigavire Oy
Erätie 1
93280 Syöte
0405535469 info@taigavire.fi
Open on Google Maps