Villa Jukanranta
villa, Sulkava, 8+6 persons

Jukka-mökki on 4 mh:n mökki, joonka lisäksi yläkerran aulan oleskelutilassa on yht. 6 lisävuodetta. Lapsiportit portaiden ala- ja yläpäissä, syöttötuoli ja pinnasänky kuuluvat vakiovarusteisiin. Pihalla oleva tilava grillipaviljonki avattavine ikkunoineen takaa ja kaasugrilleineen takaa häitiöttömän grillaushetken myös sadesäällä ja kahden ruokailuryhmän ympärillä mahtuu isompikin seurue ruokailemaan. Pihapelit ovat käytettävissä ja jos haluaa, voi vaina huilata.

Ranta on noin 20 metrin päässä mökistä ja käyettävissä on oma soutuvene.

Lisäksi on mahdollista vuokrata sähköperämoottori veneeseen tai vaikkapa intiaanikanootti.

Elämyksellinen Järvisydämen kylpylä sijaitsee Rantasalmella ainoastaan 35 km päässä, joten päivä siellä tai lasten suosikissa Visulahdessa Mikkelissä pelastaa silloin, kun tekemisestä on pulaa.

Tällä mökillä vaihtopäivä on maanantai, mikäli haluat lomailla koko viikon. Ota yhteyttä, mikäli haluat aloittaa lomaviikkosi jonain muuna viikonpäivänä.

Basic information

Location: Sulkava
Eerikkäläntie 201, 58700 SULKAVA

Show location on map
Type of holiday home: villa
Name of holiday home: Villa Jukanranta
Living area: 120 m²
Number of bedrooms: 4
Number of beds: 8
Number of additional beds: 6
Features of the destination: car necessary, fireplace, terrace
Sauna: indoor sauna
Rental number: 842831

Features

Pets allowed: not allowed
Additional information: Mökin oleskelutiloissa ja makuuhuoneissa on sähköpatterit. Lisäksi alakerrassa on varaava takka. Saunaosastolla on lattialämmitys. Pyykinpesukone on sijoitettu pukuhuoneeseen, samoin wc(erotettu tila).
Type of beach: lake
Description of beach: Järvi on kovapohjainen. Sukeltaminen laiturilta on kielletty, koska pohjassa on joitain isompia kiviä. Lapsille erillinen uimapaikka.
Entertainment: radio, TV, Internet connection, DVD player, CD player
Kitchen equipment: dishwasher, toaster, cooking equipment, electric water heater, oven, freezer, refrigerator, microwave oven, stove, coffee machine
Description of materials and equipment: Tupakeittiö, jossa oleskelutilassa ruokapöytä + sohva, nojatuolit ym. Keittiö sijoitettu alakerran makuuhuoneiden väliin, jolloin kaikki tarvittavat koneet, kaapit , tasot jne ovat lähellä ja helposti käyettävissä.
Tableware: tableware for 16 persons
Facilities and equipment: outhouse, WC, shower, floor heating, laundry machine, iron and ironing board
Outdoor facilities: barbeque
Car parking: parking space with power outlet, parking space
Leisure-time activities: picking mushrooms/berries, hiking, sightseeing, biking, golf, swimming, horseback riding, cross-country skiing, canoeing, children activities
More information on leisure-time activities: Mökiltä käsin voi tehdä sienestys- ja marjastusretkiä. Pyöräilyreittejä kulkee lähistöllä. Järvisydämen elämyskylpylään on ainoastaan 35 km matka. Rantasalmella (n. 30 km) sijaitsee golfkenttä ja Juvalla (Hasamäki,35km) laskettelukeskus, samoin Savonlinnassa(Ruunarinteet).

Traffic connections and distances

Services: Sulkavan keskustasta löytyvät lähimmät kaupat, alko, apteekki, ravintola, kioski-kahvio, kahvila jne
Traffic connections: Oman auton käyttö helpoin tapa saapua mökille. Lähin linja-autopysäkki 13 km (Hiismäki) Lähin rautatieasema 40 km (Savonlinna)
Driving instructions: Ajo-ohjeet toimitamme, kun varaus on kokonaan maksettu

The destination is rented out by

Sorjosen lomamökit
sorjonen.tuula@gmail.com
View the contact information
Eerikkäläntie 201
58700 Sulkava
Tel. 0505486120
Open on Google Maps