/img/experience/330/2e5843fb088ded00d5969a74c18aea8d

 Activity

Viestejä luonnonhengiltä, Ryhmät - Seitsemisen kansallispuisto

Ylöjärvi

Maailmassa on paljon mitä emme näe, mutta jos annamme heille mahdollisuuden, he viestivät meille. Shamaanirumpurentoutus ja puhdistavat yrtit virittävät meidät ottamaan näitä viestejä vastaan.

 

Aloitamme hetkemme tutustumalla ikiaikaisiin suomalaisiin ennustus- ja tulkintatapoihin, jonka jälkeen viritymme tunnelmaan yhteisellä musiikki ja rumpurentoutuksella sekä polttamalla ilmaa puhdistavia suitsukkeita. Nuotion hämärässä rytmikkäästi kaikuva shamaanirumpu irrottaa sinut arjesta ja siirryt olemaan läsnä tässä hetkessä. Nuotion loimu ja kynttilöiden valo luovat tunnelmaa ja puhdistaa ilmaa negatiivisesta energiasta. Shamaanirummutuksen jälkeen on aikaa jokaisen osallistujan henkilökohtaiseen viestien tulkintaan. Valittavanasi on korttiviesti enkeleiltä, keijuilta, voimaeläimiltä tai käyttäen suomalaista eli kalevalaista tarottulkintaa.

Share on Facebook

Basic information

further information: Ohjelmapalvelu tilataan valitsemaasi paikkaan, esim. vuokrasauna TYHY-porukalle. Ohjelmapalvelun hinta ei sisälltä paikkavuokria. Tarvitset kosteaan ja epätasaiseen maastoon soveltuvat kengät. Säänmukainen ulkovaatetus, sateen sattuessa sadeviitat ja saappaat. Ohjelman kesto maksimissaan 2h. Kortti- ja muut tulkinnat ovat aina tarkoitettu asiakkaalle henkilökohtaisiksi. Koska tulkinnassa käsitellään usein asiakkaan henkilökohtaisia asioita, niin tulkitsijaa sitoo vaitiolovelvollisuus eikä tietoja siten saateta kolmannen osapuolen tietoisuuteen, ilman asianomaisen erillistä lupaa (esim. polttariporukka). Viestit ovat aina ennalta arvaamattomia, eikä aina välttämättä miellyttäviä kuulla. Tulkitsijan näkemys nostetuista korteista on hänen versionsa asioita, eikä tulkitsija voi tehdä päätöksiä asiakkaan puolesta. Asiakas on aina itse vastuussa jatkossa tekemistään päätöksistä ja siitä, kuinka vakavasti hän viestinsä/ennustuksensa ottaa vastaan. Tulkintaa ei suositella, jos asiakas kärsii mielenterveydellisistä ongelmista tai kärsii akuutista kriisistä kuten rakkaan läheisen hiljattainen kuolema.
Suitability: Erittäin helppo. Mahdollisuus liikkua pyörätuolilla tai lastenvaunuilla riippuu maastosta. Ikäraja; 18 vuotta täyttäneille.
Difficulty: helppo
Qualifications: Matkailualan perustutkinto.
Insurances: Yrittäjän vaatuuvakuutus
Address: Seitsemisentie 110, 34530 , Länsi-Aure
Languages: Finnish
Links: http://www.susuwellbeing.fi

Book now

Organizer

Susuwellbeing
Aureentie 56
39700 parkano
044 2855331 susanna.niemi@oniemi.net
Open on Google Maps