/img/experience/333/de88379721e8628a51518e02e9ca7915

 Activity

Metsänkuiske, Ryhmät - Seitsemisen kansallispuisto

Ylöjärvi

Kuule luonnonäänet hiljaisuudessa ja tunne metsä kosketus ihollasi. Näe värit, jotka ovat olleet siellä aina, mutta et vaan ole huomannut niitä. Maista puhtaat, rehelliset maut ja kuule kirjoittamattomat tarinat kuiskauksina tuulessa.

 

Matka alkaa pienellä rauhallisella kävelyllä lähimetsään. Istumme maastoon kuuntelemaan kansantarinoita, samalla maistellen keskittyneesti marjamehua sekä pieniä makeita ja suolaisia naposteltavia. Tarinatuokion jälkeen suljemme silmämme, kuuntelemme luontoa, haistelemme ja tunnustelemme sitä. Luonnonrauha valtaa mielesi ja palaat takaisin rentoutuneena.

Share on Facebook

Basic information

further information: Ohjelma sisältää tarvittavat napostetltavat, juomat, istuialustat ja oppaan matkustuskulut. Ohjelmapalvelu tilataan valitsemaasi paikkaan, esim. vuokrasauna TYHY-porukalle, ohjelmapalvelun hinta ei sisälltä paikkavuokria. Tarvitset kosteaan ja epätasaiseen maastoon soveltuvat kengät. Säänmukainen ulkovaatetus, sateen sattuessa sadeviitat ja saappaat. Ohjelman kesto maksimissaan 2h.
Suitability: Erittäin helppo, sopii myös aloittelijoille. Mahdollisuus liikkua pyörätuolilla tai lastenvaunuilla riippuu maastosta. Ikäraja; sallittu kaikille.
Difficulty: helppo
Qualifications: Matkailualan perstutkinto
Insurances: Yrittäjän vastuuvakuutus
Address: Seitsemisentie 110, 34530 Länsi-Aure, 34530, Länsi-Aure
Languages: Finnish
Links: http://www.susuwellbeing.fi

Book now

Organizer

Susuwellbeing
Aureentie 56
39700 parkano
044 2855331 susanna.niemi@oniemi.net
Open on Google Maps