/img/experience/359/984ec4ab088815c996e24217f8460830

 Activity

Metsäsatuhetki lapsille ja lapsenmielisille, Ryhmät - Seitsemisen kansallispuisto

Ylöjärvi

Matka alkaa pienellä rauhallisella kävelyllä lähimetsään. Istumme mättäälle maastoon kuuntelemaan kansantarinoita Tapiosta, näkistä, menninkäisistä yms, samalla maistellen karpalomehua tai muuta juomaa. Tarinatuokion jälkeen annetaan etsimistehtäviä, joita voi suorittaa yksin tai joukkueena. Voitto ei ole tärkein vain oppiminen ja tutustuminen. Etsimistehtävän esineet voi viedä kotiin muistona.

Share on Facebook

Basic information

further information: Ohjelma sisältää tarvittavat napostetltavat, juomat, istuialustat ja oppaan matkustuskulut. Ohjelmapalvelu tilataan valitsemaasi paikkaan maastossa, esim. koululaisryhmille. Suosittelemme paikaksi luontokeskuksen lähellä olevaa metsäkatsomoa. Ohjelmapalvelun hinta ei sisälltä mahdollisia paikkavuokria. Tarvitset kosteaan ja epätasaiseen maastoon soveltuvat kengät. Säänmukainen ulkovaatetus, sateen sattuessa sadeviitat ja saappaat. Ohjelman kesto maksimissaan 2h.
Suitability: Erittäin helppo. Mahdollisuus liikkua pyörätuolilla tai lastenvaunuilla riippuu maastosta. Ikäraja; sallittu kaikille.
Difficulty: helppo
Qualifications: Matkailualan perustutkinto
Insurances: Yrittäjän vastuuvakuutus
Address: Seitsemisentie 110, 34530, Länsi-Aure
Languages: Finnish
Links: http://www.susuwellbeing.fi

Book now

Organizer

Susuwellbeing
Aureentie 56
39700 parkano
044 2855331 susanna.niemi@oniemi.net
Open on Google Maps