Hettanen, eräkämppä
mökki, Pallas-Olos, Enontekiö, 2+2 henkilöä

Hettanen on viehättävä, sähköistetty pikkumökki, joka sijaitsee Ounasjärven rannan tuntumassa ja vain 5 kilometrin päässä Enontekiön keskustan Hetan palveluista.

Mökissä on kodikas tupakeittiö, jossa laverit toimivat myös istuimina. Alkovissa on kerrossänky. Myös saunan löylyistä pääsee nauttimaan mökillä.

Huomioon otettavaa on, että mökissä ei ole vesijohtoa, mutta tiskipöydässä on viemäri. Vesi saunaan saadaan muutaman mökin yhteiskäytössä olevasta vesipostista, joka sijaitsee noin 20 metrin päässä mökistä. Vesipostin vesi tulee kunnallisesta vesijohtoverkostosta. Saunassa on sähkötoiminen vedenlämmitin.

Mökillä on käytössä ulkokäymälä.

Käyttöoikeus ja kulkuoikeus rannalle ovat käytettävissä (Hettasella ei ole omaa rantaa). Se on siis täydellinen paikka niille, jotka haluavat nauttia mökkeilystä Lapin luonnon keskellä ilman, että heidän tarvitsee luopua mukavuuksista kokonaan.

Huomaathan, että talvella mökkitietä ei välttämättä aurata, joten kulku tapahtuu joko hiihtäen tai kelkalla noin 300 metrin matkan.

Sähköautoa voi ladata lisämaksusta 22 e/latauskerta mökin normaalista 10 A -pistorasiasta (ei ole virallista latausasemaa).

Hiiligrilli: varauduthan tuomaan omat hiilet tullessasi. Hiilloksen saa myös puilla, jotka talon puolesta.
ERÄKÄMPPÄ: Eräkämpät soveltuvat parhaiten tukikohdaksi kalastus- vaellus- tai metsästysreissulle. Eräkämppien varustelu ja taso on usein muita lomamökkejä vaatimattomampi. Kohdetta ei esilämmitetä ennen varauksen alkua. Kämpän siivouksesta loman aikana ja jälkeen huolehtii asiakas. Huolto ei tarkasta kämppää kaikkien asiakkaiden jälkeen. Jos kohde on saapuessasi siivoamatta tai siellä on puutteita, ota välittömästi yhteyttä kohteen omistajaan soittamalla. Asiakkaan tulee tuoda omat lakanat ja pyyhkeet mukanaan (ei ole vuokrattavissa).

Lemmikit on sallittu, mutta niitä ei saa päästää sänkyihin. Lemmikkien jätökset on kerättävä tontilta.

Sijainti Enontekiön kylässä tarjoaa hyvät palvelut, sillä Hetan keskustaan, josta löydät kaupat ja muut tarpeelliset palvelut, on vain 5 kilometrin matka. Hetta-Pallas vaellusreitille pääsee noin 1 km:n päästä mökiltä. Myös hiihto- ja kelkkareitit sijaitsevat mökin välittömässä läheisyydessä. Lisäksi lähellä sijaitsevat Hetan Hiihtomaa, joka tarjoaa latuverkoston ja hissin. Tunturi-Lapin luontokeskus sijaitsee vain 3 kilometrin päässä.

Valtionmaiden pienriistan metsästysalueet, joissa pääset metsästämään kanalintuja, kuten riekkoa, ulottuvat Hetan kylän laidalle lähelle mökkiä. Luvat voit hankkia kohteista1614 Hetta-Karesuvanto ja 1615 Näkkälä osoitteesta www.eraluvat.fi.

Kalastusmahdollisuudet ovat myös hyvät, sillä lähialueen järvissä voit yleensä kalastaa yhdellä vavalla kalastonhoitomaksun maksamalla (www.eraluvat.fi). Lisäksi kohteesta 1556 Ounasjoki-Käkkälöjoki-Pöyrisjoki löydät lisätietoa kalastusmahdollisuuksista osoitteesta www.eraluvat.fi.

Perustiedot

Sijainti: Enontekiö
Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Hettanen, eräkämppä
Pinta-ala: 30 m²
Makuuhuoneiden määrä: 0
Vuodepaikkojen määrä: 2
Lisävuoteiden määrä: 2
Kohteen ominaisuuksia: takka
Sauna: sähkösauna, sisäsauna
Luokitus: 2 Lomarenkaan luokitus (1-5 tähteä)
Lisätietoja: sähkövalaistus
Kohdenumero: 1433676

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: sallittu
Lisätietoja: sähkölämmitys, kevyttakka
Viihde ja ajanviete: TV
Keittiön varusteet: jääkaappi, pakastin
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: ulkokäymälä
Lisätietoja ulkotiloista: hiiligrilli
Vapaa-ajan aktiviteetit: hiihto, laskettelu

Hintatiedot

Näytä listahinnasto
Hinnasto on vuokranantajan ilmoittama. Lopullinen hinta vahvistetaan varauksen yhteydessä.
Hinnat alkaen
  • 450 €/vko
varaustiedot päivitetty 21.09.2023
varaustiedot päivitetty 21.09.2023

Kohdetta vuokraa

Lomarengas Oy
myynti@lomarengas.fi
Katso yhteystiedot
Sörnäisten rantatie 29
00500 Helsinki
Puh. 0306 502 502
Avaa Google Mapsissa