Palotieva
mökki, Enontekiö, 2+2 henkilöä

Rovaniemeltä 310 km luoteeseen, Muoniosta 71 km pohjoiseen, Kuttasen pohjoispuolella Lauttakämpänharjuilla Palovaarassa. Kaunista harjumaisemaa ja vanhaa metsää, ei rantaa. Lähin vesistö on Lauttakämpänlantto- niminen lampi 700 m:n etäisyydellä, lampi soveltuu onkikalastukseen (ahven, hauki ym.). Muonionjoen rantaan 5 km.

Hirsimökki, rakennettu 2007. Tupakeittiö, alkovissa kerrossänky, parvella (lattia-ala 20 m², jyrkät portaat) parisänky ja 2 erillistä sänkyä, sauna (puukiuas ja kiuassäiliö), pukuhuone ja katettu kuisti. Lisäksi harjuun upotettu kylpypalju sekä laavu, jonka edessä tulipaikka.
Mökissä aurinkopaneelisähkö, jolla toimivat valaistus ja pikkuinen TV (10"). Varusteena myös aggrekaatti, jolla toimii vesipumppu. Pumpulla kylmävesijohto saunaan. Vesi paljuun saadaan moottoripumpulla kaivosta. Palju ei ole käytössä loka/marraskuu-toukokuun loppu. Mökki naavapuiden keskellä ylhäällä vaaramaisemassa. Hyvin rauhallinen sijainti. Naapurimökit vain satunnaisessa käytössä (ei näköyhteyttä).
Omistajalta vuokrattavissa moottorikelkka ja reki, neljät lumikengät ja 2 maastopolkupyörää. Soutuvene käytettävissä Muonionjoella (Karesuvannossa 17 km). Lohensoutu- ja opastuspalveluja omistajalta.

Mökki soveltuu erinomaisesti pohjoisen luonnonrauhasta nauttiville, sekä tietysti kalastajille ja metsästäjillekin. Erinomaisia marjamaita, myös hillasoita lähellä. Kohde soveltuu hyvin myös koiravaljakkoharrastajille rauhallisen sijainnin ja hyvien ajomaastojen vuoksi.
Kalastus: 2502 Tornion-Muonionjoki-Könkämäeno (www.eraluvat.fi). Pienriistan metsästysalueet (kanalinnuista vain riekko): 1614 Hetta-Karesuvanto, 1615 Näkkälä ja 1613 Käsivarsi (www.eraluvat.fi).

Hannun Porotila Kuttasessa 4 km (palveluja matkailijoille), Kultiman vanha lapinkylä 13 km, Kuttaisen kylä Ruotsin puolella 5 km (joen toisella puolella, kesällä venematka, talvella jäätie, venekuljetuksia mm. Hannun Porotilalta), Kuttaisessa alueen lähin kauppa. Karesuvannon palvelut 17 km. Enontek

Perustiedot

Sijainti: Enontekiö
Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Palotieva
Pinta-ala: 35 m²
Makuuhuoneiden määrä: 0
Vuodepaikkojen määrä: 2
Lisävuoteiden määrä: 2
Rakennusvuosi: 2007
Kohteen ominaisuuksia: takka
Sauna: sisäsauna
Luokitus: 2 Lomarenkaan luokitus (1-5 tähteä)
Lisätietoja: sähkövalaistus aurinkopaneelista
Kohdenumero: 192451

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Lisätietoja: lämmitys puu-uunilla, juomavesi kaivosta, varaava takka
Viihde ja ajanviete: TV
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: kylmä vesijohto pumpulla
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: ulkokäymälä

Hintatiedot

Näytä listahinnasto
Hinnasto on vuokranantajan ilmoittama. Lopullinen hinta vahvistetaan varauksen yhteydessä.
Hinnat alkaen
  • 415 €/vko
varaustiedot päivitetty 24.03.2018
varaustiedot päivitetty 24.03.2018

Kohdetta vuokraa

Lomarengas Oy
myynti@lomarengas.fi
Katso yhteystiedot
Sörnäisten rantatie 29
00500 Helsinki
Puh. 0306 502 502

Nähtävää ja koettavaa lähialueella

Avaa Google Mapsissa