Nuuksion kansallispuisto

 Kansallispuisto

Nuuksion kansallispuisto

Vihti - Espoo

Nuuksion kansallispuisto sijaitsee Uudellamaalla aivan pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Vaikka kansallispuisto on todella vilkkaan ja tiheästi asutetun alueen ympäröimä, on se säilynyt aikojen saatossa hämmästyttävän koskemattomana. Alueen luonto on rikasta ja maasto vaihtelevaa. Alueella on lukuisia pieniä lampia ja suurempia vesistöjä, joita ympäröivät vehreät metsät ja kallioiset kukkulat.

Nuuksion kansallispuistoon on helppo tutustua seurailemalla hyvin merkittyjä luonto- ja retkeilypolkuja, joita puistosta löytyy kilometrikaupalla. Puistossa on myös mahdollista harrastaa muita ulkoiluharrastuksia, kuten polkupyöräilyä, melontaa tai vaikka ratsastusta. Nuuksiosta löytyy myös paljon retkeilijöille tarjottavia palveluja aina yksinkertaisista nuotiopaikoista opastettuihin erä-aktiviteetteihin.

Keskeisen sijaintinsa vuoksi Nuuksion kansallispuistoon pääse helposti monella eri tavalla. Puistoon on hyvät yhteydet julkisilla kulkuvälineillä, minkä vuoksi Nuuksiossa vieraileekin paljon päiväretkeläisiä. Alue on suosittu myös ulkomaalaisten matkustajien keskuudessa, sillä Nuuksiossa on mahdollista tutustua suomalaiseen erämaaluotoon vain muutaman kymmenen minuutin päässä maan pääkaupungista!

Jaa Facebookissa

Vuokraa mökki lähettyviltä

Avaa Google Mapsissa