Aktiviteetti

PIECE OF FOREST- HYVINVOINTIRETKI

Espoo

Tällä retkellä opitaan hyödyntämään luonnon rauhaa hyvinvoinnin lähteenä. Hyvinvointiretkellä lumoudutaan luonnosta ja tehdään erilaisia rentoutus- ja rauhoittumisharjoituksia.
Retkellä nautitaan myös monipuoliset eväät

  • Mahdollista toteuttaa ympärivuoden
  • Pääpaikkana Hanikan luonto. Mahdollista toteuttaa myös muualla Espoossa, kuten Matinkylässä rantaraitilla.
  • 2-12 hengelle. Isommille ryhmille tilaus osoitteesta: elli@pieceofforest.fi
  • Eväät ovat huolella valittuja, suomalaisia puhtaita tuotteita. Tarjolla on lähdevettä, marjasmoothieta, kalaa, karjalanpiirakkaa, juureen leivottua ruisleipää, kauden kasviksia, juuressipsejä, kahvia, teetä ja tuoretta pullaa. Kaikki leivonnaiset tulevat uunituoreena perinteikkäästä espoolaisesta Halmeen leipomosta. eväiden tilalle voi myös valita lounaan  Saaristokaupan ravintolassa(Hanikan retki) tai Nokkalan Majakassa(Matinkylän retki)
Jaa Facebookissa

Perustiedot

Lisätiedot: Luonnossa liikkuminen ja oleminen lisäävät tutkitusti hyvinvointia. Luontoympäristössä stressitaso laskee huomaamatta. Myös fyysiselle terveydelle luonto tarjoaa paljon. Tasapaino kehittyy ja on näyttöä, että myös verenpaine laskee luonnossa liikkuessa.
Soveltuvuus: Sopii kaikenkuntoisille. Tällä retkellä nautimme maisemista ja teemme rentoutusharjoituksia. Päämääränä ei ole pitkä matka vaan luonnosta ja maisemista nauttiminen.
Vaativuus: Helppo
Kelpoisuus: Retkiä ohjaavat monipuoliset ja innostavat oppaat
Vakuutukset: Vastuuvakuutus
Osoite: Matasaarentie 1, 02380, Espoo
Kielet: suomi englanti
Linkit: http://www.pieceofforest.fi

Varaa heti

Järjestäjä

Piece of Forest Oy
Puuhkalakintie 18
02780 Espoo
044-0777579 elli@pieceofforest.fi
Avaa Google Mapsissa