/img/experience/157/d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e

 Aktiviteetti

Mobiiliseikkailu luonnon helmassa Suomen luontokeskus Haltian lähiluonto

Espoo

Luonto-mobiiliseikkailussa osallistujat kiertävät ryhmissä tehtäväradan, jonka varrella he törmäävät mitä erikoisempiin haasteisiin ja tehtäviin.
​Rata on rakennettu virtuaalisesti tapatumapaikanne ympäristöön. Pelin avulla pääset esteettömästi tutustumaan suomalaiseen luontoon tai kokouspaikkanne lähiluontoon.
Älypuhelin opastaa joukkueet rasteille näyttämällä rastin suunnan ja etäisyyden.
Rastit ovat joko virtuaalisia tai miehitettyjä. Rasteilla tiimit voivat joutua suorittamaan fyysisiä haasteita, vastaamaan ajankohtaisiin kysymyksiin luonnosta ja tekemään hauskoja juttuja yhdessä. 
Vuodenaika:Ympäri vuoden
Henkilömäärä: 10-300
Tapahtuman kesto: 1-3 tuntia​ Mukaan tarvitaan jokaiselle säähän sopiva ulkoiluvarustus ja kelin mukaiset jalkineet.
Ohjelma ei sisällä fyysisesti raskaita suorituksia ja sopii kaikille normaalikuntoisille aikuisille. 

 

 
Jaa Facebookissa

Perustiedot

Lisätiedot: Tarkempi kuvaus: Luonto- mobiiliseikkailussa osallistujat kiertävät pienryhmissä tehtäväradan, jonka varrella he törmäävät mitä erikoisempiin haasteisiin. Rata on rakennettu virtuaalisesti Haltian lähiympäristöön, pelin avulla pääset esteettömästi tutustumaan Haltian luontoon sekä upeaan näköalaan Maahisen kierroksella. Älypuhelin opastaa joukkueet rasteille näyttämällä rastin suunnan ja etäisyyden.  Rastit ovat joko virtuaalisia tai miehitettyjä. Rasteilla tiimit voivat joutua suorittamaan fyysisiä haasteita, vastaamaan ajankohtaisiin kysymyksiin tai tekemään hauskoja juttuja yhdessä. Kysymykset voidaan rakentaa myös tiimin ajankohtaisten asioiden ympärille.  Mobiiliseikkailu – tiimipeli vailla vertaa hinta on 40 euroa /henkilö (minimiveloitus 10 henkilöä) Peli sisätää: •Virtuaalisen radan suunnittelu • Älypuhelimet •Opaspalvelut suomi, englanti •Vastuuvakuutuksen tapahtumalle •Voittajajoukkueen palkinto
Soveltuvuus: Kokousryhmät, tyky- ja Tyhy-päivät
Vaativuus: Helppo, Keskivaikea
Kelpoisuus: Yrittäjä
Vakuutukset: Vastuuvakuutus
Osoite: Nuuksiontie 84, 02820, espoo
Kielet: englanti suomi
Linkit: http://www.haltia.com

Vuokraa mökki lähettyviltä

Varaa heti

Järjestäjä

Honkalintu Oy
Urhonkatu 10
04420 Järvenpää
+358 50 330 8077 honkalintu@gmail.com
Avaa Google Mapsissa