Patikkaretket Nuuksion kansallispuistossa

Espoo

Luontoretket Nuuksio

Nuuksion kansallispuistossa voit kokea luontoelämyksiä pääkaupunkiseudun kiireen ulottumattomissa. Nuuksio sopii hyvin kokopäivätapahtumien, esim. tyky-päivien, viettoon tai lyhyempään elämykseen kokouspäivän lomassa.
Tapahtumiemme tukikohtina toimivat Nuuksion varaustulipaikat, mikä takaa tilaisuuteenne oman rauhan. 
Olemme järjestäneet myös useita yliyönretkiä Nuuksiossa vuosien varrella. Yöpyminen tunnelmallisessa puolijoukkueteltassa ja löylyt tilavassa telttasaunassa. Tästä ei retki parane! 
Honkalinnun kokeneet Nuuksio-oppaat toivottavat Sinut tervetulleeksi kansallispuistoon.

Ohjelman tavoitteena on luonnosta nauttiminen, luonnon ehdoilla Nuuksion kansallispuiston luonnossa. Tervetulotoivotuksen ja oppaiden esittelyn jälkeen on aika aloittaa ulkoilullinen osuus Nuuksion kansallispuistossa Kolmoislammen maastossa. Valittavana mahdollisuus kolmesta eri teemasta tutustua Nuuksion luontoon: reippaat, nautiskelijat ja sienestäjät syksyllä. Patikkaretket päättyvät Kolmoislammen varaustulipaikalle, jossa  halutessanne tarjolla eräkokkimme loihtima nuotioateria Honkalinnun isossa kodassa.

  1. Ryhmä reippaat lähtevät Nuuksion oppaiden kanssa pitemmälle patikalleNuuksion metsiin. Matkalla tutustumme Nuuksion luonnon moninaisuuteen ja kauneuteen. Oppaiden täsmäiskut alueen kauneimmille paikoille tarinoineen.
  2. Ryhmä nautiskelijat suuntaavat Haukkalammen ja Kolmoislammen suuntaan  periaatteella paljon tarinaa vähemmän matkaa.
  3. Ryhmä sienestäjät suuntaavat Haukkalammen ja Kolmoislammen suuntaan kohti Nuuksion parhaita suppilovahveroapajia paikan tuntevan sienioppaan kanssa.

Kolmoislammen ympäristössä on Nuuksion vanhinta puustoa ja paikka on satumaisen kaunis luontokohde. Reitit kulkevat upean kallioylängön halki seuraten usean lammen rantaa ja ylittäen paljaita kallioselkiä. 

 

Patikkaohjelman toteuttamisesta vastaa Honkalinnun kokeneet Nuuksio oppaamme ja eräkokkimme apulaisineen. Tämä ohjelma soveltuu kaikille normaalikuntoisille aikuisille.  Mukaan tarvitaan jokaiselle säähän sopiva ulkoiluvarustus ja kelin mukaiset jalkineet.
Ohjelma sisältää:

•Opaspalvelut suomi ja englanti

•Lähdeveden ja suklaan vaellukselle

•Turvasuunnitelman sekä vastuuvakuutuksen

•Varaustulipaikan vuokran Nuuksio


Huomioitavaa
Ohjelman luonteen vuoksi osallistujat eivät saa olla alkoholin tai muun päihdyttävän aineen vaikutuksen alaisia.

Turvallisuus:
Kaikilla retkillämme oppaamme ovat sekä luonnon ammattilaisia että ensiaputaitoisia, jotka osaavat ottaa huomioon paikalliset olosuhteet ja asiakkaiden tason retken aikana. 

Omat varusteet:
Mukaan päivän ohjelmaan tarvitaan säähän sopiva ulkoiluvarustus, lenkkikengissä pärjää mainiosti Nuuksion metsissä . 

Jaa Facebookissa

Perustiedot

Lisätiedot: Honkalintu Oy www.honkalintu.fi honkalintu@gmail.com +358 50 3308077
Soveltuvuus: Kokousryhmät, tyky- ja Tyhy-päivät
Vaativuus: Helppo, Keskivaikea
Kelpoisuus: Ohjelma ei sisällä fyysisesti raskaita suorituksia ja sopii kaikille normaalikuntoisille aikuisille. 
Vakuutukset: Honkalintu Oy:llä on toimintaansa kattava järjestäjän vastuuvakuutus. Osallistujat ovat ensisijaisesti kuitenkin työnantajan lakisääteisten matka- ja tapaturmavakuutuksen alaisella työmatkalla/koulutustilaisuudessa. Pyydämme tarkistamaan vakuutuksenne voimassaolon kyseiseen tilaisuuteen. Tehtävät eivät sisällä vaarallisia lajeja.
Osoite: Kolmoislammenranta 1, 02860, Espoo
Kielet: suomi englanti
Linkit: http://www.honkalintu.fi

Varaa heti

Järjestäjä

Honkalintu Oy
Urhonkatu 10
04420 Järvenpää
+358 50 330 8077 honkalintu@gmail.com
Avaa Google Mapsissa