Varaa Tentsile Experience EcoCamp Nuuksio kesä 2022-2023
mökki tai huvila, Espoo, 18 henkilöä

Tentsile Experiencen varaaminen ja check-in.
Tentsile Experience on varattavissa vain online-järjestelmästä ja prosessi alkaa kuvan alta Varaa-nappia klikkaamalla. Mikäli haluat samalla varata myös muita tuotteita, lisää useampi kohde ostoskoriin ja siirry maksamaan vasta sitten, kun kaikki haluamasi kohteet ovat korissa.
Esim. 2 hlö+2 hlö. Valitse henkilömäärä 2 henkilöä, valitse päivämäärä ja varaa. Toista tämä toimenpide uudestaan, niin saat varauksen 4 hengelle/2 majoitteeseen.

Tentsile Experience EcoCamp Nuuksio

Maailman vihrein EcoCamp Nuuksion kansallispuistossa pääkaupunkiseudulla.

Tentsile Experience Eco Camp mahdollistaa alueella vierailevien retkeilijöiden ja matkailijoiden yöpymisen puussa autenttisesti ja pienellä hiilijalanjäljellä.

Yöpyjät kokevat suomalaisen luonnon äänet. Kaakkureiden huudon Nuuksion Pitkäjärvellä, lehtopöölön huhuilun Romvuorella ja upean syksyisen tähtitaivaan tentsilen ylöpuolella.
Voitte nauttia Nuuksion kansallispuiston lukuisista reiteistä ja luontokeskus Haltian tarjoamista palveluista osana elämysyötä Tentsilessä.

Tentsile Experience EcoCamp Nuuksio luo matalan kynnyksen perheille, ystäville ja pariskunnille tulla nauttimaan suomalaisen luonnon kauneudesta.

Yötä Tentsile -majoitteessa puiden oksilla, tuulen tuudittamana et varmasti unohda.

Tervetuloa kokemaan kesäinen luonto iholla ja nauttimaan metsästä aivan uudella tavalla maailman ekologisimmassa, "vähänhiilijalanjälkisessä" ekoleirissä Nuuksio Pitkäjärven rannalla.

Kesän 2023 yöpymispaketit nyt varattavissa!

HUOM! Jos varaat ryhmällesi min. 3 majoitetta, varaamme EcoCamp alueen vain teidän ryhmänne käyttöön (Jos ko. päivälle ei ole muita varauksia)
Huom! 2021 lahjakortilla varaaja: lahjakortin arvo on 180 EUR, eli omarahoitus 2022 on 10 EUR.

Paikka: 
Nuuksiontie 80, 02820 Espoo (Eco Camp -alue) Kokoontuminen
Luontokeskus Haltian pääovella kello 14.00-15.00 välisenä aikana.

Tentsile isäntä/emäntä esittelee Haltian ja lähialueen tarjonnan, näyttää teille wc- ja suihkutilat. Tämän jälkeen siirrymme Tentsile alueelle, joka sijaitsee luontokeskus Haltian läheisyydessä 3 min kävelymatkan päässä.

Ajankohta:  1.6.2023-30.9.2023
(Syyskuun tarkka lopetuspäivämäärä täsmentyy kesän aikana ja syyskuun varaustilanteen mukaan)
Majoitteet ja hinnat:
2 henkilöä/ 3 hengen Stingray Tree Tentsile -majoite 190 EUR
3 henkilöä/ 3 hengen Stingray Tree Tentsile -majoite 255 EUR

Tensile EcoCamp alueella on 5 Stingray Tentsileä, maksimi yöpyjämäärä on 15 henkilöä/yö
(alle kouluikäiseltä ei peritä maksua, ilmoitus että lapsi on mukana lisätietokenttään)

Yhden yön elämyspaketti sisältää:

Perustiedot

Sijainti: Espoo
Nuuksiontie 80, 02820 ESPOO

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki tai huvila
Loma-asunnon nimi: Varaa Tentsile Experience EcoCamp Nuuksio kesä 2022-2023
Vuodepaikkojen määrä: 18
Kohteen ominaisuuksia: lapsiystävällinen
Kohdenumero: 677024

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei sallittu
Rannan tyyppi: järvi
Rannan kuvaus: Nuuksion Pitkäjärvi tarjoaa upeat puitteet pulahtaa virkistävään kirkkaaseen veteen. Eco Camp alueella on oma uimaranta.

Liikenneyhteydet ja etäisyydet

Palvelut: Haltian osoite on Nuuksiontie 84, 02820 Espoo. Haltia sijaitsee noin 30 kilometrin päässä Helsingin keskustasta ja 17 kilometriä Espoon keskuksesta. Pääset Haltiaan julkisella liikenteellä, polkupyörällä, omalla autolla tai patikoiden. Lue lisää alta.
Liikenneyhteydet: Bussilla Haltiaan Haltiaan pääset vaivattomasti Espoon keskuksesta lähtevällä bussilla numero 245(A/K), laituri 32. Espoon keskukseen pääset esimerkiksi junalla. Jää pois bussista 245(A/K) Solvallan urheiluopiston pysäkillä. Luontokeskus Haltiaan on pysäkiltä vain noin 30 metrin matka. Espoossa matkustat kaupungin sisäisellä matkalipulla; pääkaupunkiseudun kuntarajat ylittävillä julkisen liikenteen linjoilla tarvitset seutulipun. Matka Espoon keskuksesta Haltiaan kestää noin 25 minuuttia ja Helsingin keskustasta Haltiaan yhteensä noin tunnin. Löydät aikataulut ja kartat osoitteesta hsl.fi
Ajo-ohje: Omalla autolla Haltiaan Pääset Haltiaan autolla kääntymällä Turun moottoritieltä (tie nro 1) Nupurin liittymästä Nupurintielle (tie nro 110, vanha Turuntie) ja edelleen Nupurin kohdalta pohjoiseen Brobackantielle. Brobackantie vaihtuu Nuuksiontieksi, jota ajetaan Haltiaan asti. Matkalla on viitoitus Suomen Luontokeskus Haltiaan.

Kohdetta vuokraa

Honkalintu Oy
honkalintu@gmail.com
Katso yhteystiedot
Urhonkatu 10
04420 Järvenpää
Puh. +358 50 330 8077
Avaa Google Mapsissa