Yö päremajassa NAAVA
mökki

Vietä yö ainutlaatuisessa ekologisessa päremajassa Nuuksion Poropuistossa, jossa voit seurata ja syöttää poroja suoraan majan ikkunasta käsin. 

Käsintehdyt päremajat on valmistettu ekologisesti luonnon materiaaleista. Muotoilu on yhdistelmä satoja vuosia vanhaa teknologiaa ja tämän päivän käsityötä. Ulkopinta on tehty kuusipäreistä ja haapaa on sisätiloissa, yhteensä yli 2500 pärettä.

Kahden henkilön päremajassa on parivuode liinavaatteineen, eco-WC, käsienpesumahdollisuus, erillinen kesäsuihku, sähkölämmitys, mini-jääkaappi, vedenkeitin, vettä/kahvia/teetä sekä ämpärillinen jäkälää poroille syötettäväksi. Lemmikkieläimet eivät valitettavasti ole sallittuja.

Lisätilauksesta: 1. Aamiaiskori, 2. Iltapalakori, 3. VIP-illallinen White Reindeer kodassa nuotiotulilla ja porojen syöttämistä, 4. VIP sauna & jacuzzi.

Sijainti Nuuksion kansallispuiston rajanaapurina mahdollistaa pääsyn helposti ympäröivään luontoon. Merkityt luontopolut lähtevät  nurkalta. Suomen Luontokeskus Haltia ja Ravintola Haltia sijaitsevat vain kilometrin päässä ja Swinghill laskettelukeskus noin 700 m päässä päremajoista. 

Perustiedot

Sijainti: Espoo
Nuuksiontie 83, 02820 ESPOO

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Yö päremajassa NAAVA
Makuuhuoneiden määrä: 1
Rakennusvuosi: 2018
Kohteen ominaisuuksia: terassi
Kohdenumero: 778288
Lisätietoa: Elämysmajoitus 2-hengen päremajassa Nuuksion Poropuistossa. Eco-WC ja käsienpesumahdollisuus.
Kohteen lisätiedot

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Lisätietoja: Erikoinen majoitus päremajassa, jonka ikkunoista käsin voit syöttää poroja. Majassa on 2-hengen parivuode, minijääkaappi, eco-WC ja käsienpesumahdollisuus.
Keittiön varusteet: jääkaappi, vedenkeitin
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: minijääkaappi
Tilat ja varustelu: WC
Auton säilytys: autopaikka
Vapaa-ajan aktiviteetit: pyöräily, melonta, marjastus/sienestys, nähtävyyksien katselu, vaellus

Liikenneyhteydet ja etäisyydet

Liikenneyhteydet: Lähijunat U, L, E Helsinki-Espoon keskus + bussi no 245 (A/K) Espoon asemalta Nuuksioon. Kaksi pysäkkiä Haltiasta eteenpäin, pysäkki "Punjonsuo". Lyhyt kävely eteenpäin ja käänny suojatien jälkeen oikealle. HSL reitit ja aikataulut: https://www.hsl.fi/reitit-ja-aikataulut Nuuksion kulkuyhteydet ja kartat: http://www.luontoon.fi/nuuksio/kartatjakulkuyhteydet
Ajo-ohje: Turun moottoritie-Nupurintie (vanha Turuntie)-Nuuksiontie: Käänny Turun moottoritieltä (tie nro 1) Ikean kohdalta ylös ja oikealle. Käänny toisesta valoristeyksestä vasemmalle Veikkolaan, kehä III:n ali Nupurintielle (tie nro 110). Aja noin 5 km ja käänny oikealle: Nuuksio / Solvalla. Aja Suomen luontokeskus Haltian ohi 1,1 km ja käänny oikealle. Päremajassa yöpyjille on omat autopaikat.

Kohdetta vuokraa

Sea & Mountain Adventures Oy
sma@sma.fi
Katso yhteystiedot
PL 62
02701 Kauniainen
Puh. 050 5440802
Avaa Google Mapsissa