Yö päremajassa PIHKA
mökki, Espoo, 2 henkilöä

Vietä yö ekologisessa päremajassa Nuuksion Poropuistossa, jossa voit seurata ja syöttää poroja suoraan majasi ikkunasta käsin.

Käsintehdyt päremajat on valmistettu ekologisesti luonnon materiaaleista. Muotoilu on yhdistelmä satoja vuosia vanhaa teknologiaa ja tämän päivän käsityötä. Ulkopinta on tehty kuusipäreistä ja haapaa on sisätiloissa, yhteensä yli 2500 pärettä. 

Kahden henkilön päremajassa on parivuode liinavaatteineen, eko-WC, käsienpesumahdollisuus, sähkölämmitys, mini-jääkaappi omille eväille, vedenkeitin, pressopannu, vettä/kahvia/teetä sekä ämpärillinen jäkälää poroille syötettäväksi. Kesäkautena erillinen kesäsuihku ja ulkogrilli on käytettävissä. Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja.

Varaus alkaa klo 15:00 ja uloskirjautuminen on klo 11:00. Opas vie teidät saapumisen yhteydessä lyhyelle käynnille poropuistoon, jossa hän kertoo poroista, joille voi syöttää jäkälää. Päremajassa on myös ämpärilliset jäkälää porojen syöttämiseen majan ikkunasta käsin.

Lisätilauksesta: Aamiaistarvikkeet, iltapalakori, romantiikkapaketti, pyörän vuokraus.

Sijainti Nuuksion kansallispuiston rajanaapurina mahdollistaa pääsyn helposti ympäröivään luontoon. Merkityt luontopolut lähtevät  nurkalta. Suomen Luontokeskus Haltia ja Ravintola Haltia sijaitsevat kilometrin päässä, Swinghill laskettelukeskus ja kesäisin Bike Park sijaitsevat noin 700 m päässä päremajoista. 

Perustiedot

Sijainti: Espoo
Nuuksiontie 83, 02820 ESPOO

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Yö päremajassa PIHKA
Makuuhuoneiden määrä: 1
Vuodepaikkojen määrä: 2
Rakennusvuosi: 2018
Kohteen ominaisuuksia: terassi
Kohdenumero: 778347

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei sallittu
Lisätietoja: Erikoinen majoitus päremajassa, jonka ikkunoista käsin voit syöttää poroja. Majassa on 2-hengen parivuode, minijääkaappi, eco-WC ja käsienpesumahdollisuus.
Keittiön varusteet: jääkaappi, vedenkeitin
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: minijääkaappi
Tilat ja varustelu: WC
Auton säilytys: autopaikka

Liikenneyhteydet ja etäisyydet

Liikenneyhteydet: Lähijunat U, L, E Helsinki-Espoon keskus + bussi no 245 (A/K) Espoon asemalta Nuuksioon. Kaksi pysäkkiä Haltiasta eteenpäin, pysäkki "Punjonsuo". Lyhyt kävely eteenpäin ja käänny suojatien jälkeen oikealle. HSL reitit ja aikataulut: https://www.hsl.fi/reitit-ja-aikataulut Nuuksion kulkuyhteydet ja kartat: http://www.luontoon.fi/nuuksio/kartatjakulkuyhteydet
Ajo-ohje: Turun moottoritie-Nupurintie (vanha Turuntie)-Nuuksiontie: Käänny Turun moottoritieltä (tie nro 1) Ikean kohdalta ylös ja oikealle. Käänny toisesta valoristeyksestä vasemmalle Veikkolaan, kehä III:n ali Nupurintielle (tie nro 110). Aja noin 5 km ja käänny oikealle: Nuuksio / Solvalla. Aja Suomen luontokeskus Haltian ohi 1,1 km ja käänny oikealle. Päremajassa yöpyjille on omat autopaikat.

Kohdetta vuokraa

Sea & Mountain Adventures Oy
sma@sma.fi
Katso yhteystiedot
PL 62
02701 Kauniainen
Puh. 050 5440802
Avaa Google Mapsissa