/img/experience/290/554d57ca22ae54e44f15470662deb83a

 Aktiviteetti

Erätaitokisa Aulangolla

Hämeenlinna

Erätaitokisassa otetaan mittaa tytöistä ja pojista, miehistä ja naisista! Erätaitokisa sopii ohjelmaksi niin yritysten virkistyspäivään kuin vaikkapa polttariseurueelle.

Leikkimielinen erätaitokisa sisältää 5–7 erä- ja luontoaiheista yllätysrastia, joissa punnitaan niin eräelämässä vaadittavat selviytymistaidot kuin ryhmätyökyvytkin. Kilpailu soveltuu kaiken ikäisille ja kaiken kuntoisille osallistujille, sillä kisan reitti ja tehtävät laaditaan aina ryhmän mukaisiksi. Erätaitokisassa kilpaillaan 2–4 hengen joukkueina.

Erätaitokisa vedetään ryhmän koon mukaan yhden tai useamman oppaan johdolla. Kisan kesto on noin 2 tuntia. Ryhmän vähimmäiskoko on 4 osallistujaa ja enimmäiskoko 50 osallistujaa.

Erätaitokisa voidaan pitää kaikkina vuodenaikoina. Syksyn ja talven iltahämärässä kisailijat varustetaan otsalampuilla.

Kustomoitu Erätaitokisa

Erätaitokisa voidaan pitää myös kustomoituna halutussa paikassa ja erikseen sovittavalla sisällöllä. Kustomoitu Erätaitokisa soveltuu mainiosti esimerkiksi yrityksen työhyvinvointipäivän ulkoiluohjelmanumeroksi. Kysy lisää sähköpostitse info@willimieli.fi tai puhelimitse 010 200 6500!

Jaa Facebookissa

Perustiedot

Lisätiedot: Tapaamispaikkana on Sibeliuksen Metsän pysäköintialue. Erätaitokisaan varustaudutaan vuodenajan ja säätilan mukaisin ulkoiluvarustein. Sadesää tai kova pakkanen ei ole este kisan toteuttamiselle, mutta tällöin reittiä voidaan muuttaa tai lyhentää. Lumettomana aikana kisassa liikutaan pääosin polkuja ja metsäteitä pitkin, mutta joillakin rasteilla poiketaan myös maastossa, jossa saattaa olla märkää. Talviaikana kisassa liikutaan lumitilanteen mukaan polku-uria ja metsäteitä pitkin, mutta osa rasteista voidaan tehdä myös lumisemmissa paikoissa.
Soveltuvuus: Soveltuu normaalikuntoisille yli 12-vuotiaille.
Vaativuus: Helppo
Kelpoisuus: Oppailla on luonto- ja ympäristöalan tutkinto sekä voimassaoleva ensiapupätevyys.
Vakuutukset: Järjestäjällä on vastuuvakuutus, joka korvaa järjestäjän virheiden aiheuttamat vahingot. Osallistujille suosittelemme lisäksi vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen ottamista.
Osoite: Aulangon-Heikkilän tie 165, 13270, Hämeenlinna
Kielet: suomi englanti
Linkit: http://kauppa.willimieli.fi

Varaa heti

Järjestäjä

Luonto-osuuskunta Willimieli
Juhanintie 2 C 11
11130 Riihimäki
+358 (0)45 145 0415 info@willimieli.fi
Avaa Google Mapsissa