Evon Suuri Huvila
huvila, Hämeenlinna, 16 henkilöä

HUOM: Varauskalenteria ei päivitetä.

PYYDÄ TARJOUS KOHTEESTA täyttämällä tarjouspyyntölomake osoitteessa https://www.evonluonto.fi/tarjouspyynto/?gofinland&destination=1&destination-select=evonsuurihuvila tai sähköpostitse info@evonluonto.fi.

TULE MAANKUULULLE HÄMEENLINNAN EVOLLE nauttimaan luonnon rauhasta ja yksityisyydestä. Evon Rauhan alueen päärakennus Evon Suuri Huvila on peräti 422 neliömetrin monitoimihuvila vain 150 km pääkaupunkiseudulta ja 100 km Tampereelta – silti ikioman ison metsälammen äärellä keskellä erähenkistä hämäläistä kansallismaisemaa. Omassa rauhassa, kaikilla mukavuuksilla. Evon Suuri Huvila sijaitsee ruuhka-Suomen keskuksista alle parin tunnin matkan päässä, sillä Helsinkiin matkaa on 145 km ja Tampereelle 100 km. Lahteen ja Hämeenlinnan keskustaan on matkaa vain noin 50 km.

Kokonaisuuden täydentää rouhea Eräliiteri, joka soveltuu monenlaisten tapahtumien ja bileiden pitopaikaksi.

Päärakennuksen alakerrassa on moderni sähkösaunaosasto ja kivenheiton päässä rannassa piileksii tunnelmallinen entisajan hirsisauna puukiukaalla ja omalla kylpypaljullaan. Saunoista voi pulahtaa Kaitalammin vilpoiseen veteen, tai rannassa sijaitsevien kolmen kylpypaljun lämpöön.

PÄÄSALIT JA OLESKELUTILAT: Päärakennuksen yläkerrassa sijaitseva noin 50 neliömetrin laajuinen pääsali ja avokeittiö tarjoaa sohvineen ja ruokailuryhmineen kokous-, oleskelu- ja ruokailutilaa noin 30 henkilölle. Yläkerran pääsalissa on 65 tuuman laajakuvatelevisio, jota voidaan hyödyntää kokousnäyttönä, ja tietysti myös pelaamiseen! Alueella on langaton internet-yhteys, jonka käyttö on vieraillemme maksutonta.

Yläkerrassa pääsalin vieressä sijaitseva oleskelutila ja alakerrassa saunaosaston vieressä sijaitseva alakerran pääsali leppoisine sohvaryhmineen soveltuvat kokouksen ryhmätyötiloiksi tai mukavaan oleiluun. Myös alakerran pääsali on varustettu 65 tuuman taulutelevisiolla. Oleskelutilan ja molempien pääsalien sohvia voidaan tarvittaessa käyttää lisävuoteina.

KEITTIÖT: Päärakennuksen molemmissa kerroksissa on täysin varustellut tupakeittiöt. Astiastot löytyvät vähintään 50 ruokailuun (tarvittaessa lisämaksusta useammallekin). Varusteina ovat sähköliesi ja -uuni, iso jääkaappi, pakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni, Moccamaster-kahvinkeittimiä, vedenkeittimiä ja leivänpaahtimia. Alakerran avokeittiö sijaitsee aivan saunaosaston vieressä, joten sen isossa jääkaapissa pysyvät viileinä myös löylyväen virvokkeet! Alakerran keittiöstä on myös suora yhteys rantaterassin grillipaikalle.

MAJOITUSTILAT: Päärakennuksessa on yhteensä 15 makuuhuonetta, joissa on vuodepaikkoja yhteensä noin 35 henkilölle. Lisäksi käytössä on lisävuoteita ja varapatjoja vähintään 10 henkilölle, Kaikkiaan päärakennukseen mahtuu majoittumaan yhteensä noin 45 vierasta.

ALAKERTA: Mikäli haluttuun saapumisajankohtaan on aikaa alle 6 viikkoa, voidaan Evon Suuren Huvilan alakerta vuokrata myös erikseen Evon Rantahuoneistona. Alakerta sopii noin 5–20 vieraalle. Alakerrassa on käytettävissä noin 210 neliön vierastilat, joihin sisältyy 6 makuuhuonetta, täysin varusteltu keittiö sekä 65 tuuman taulutelevisiolla ja leppoisalla sohvaryhmällä varustettu oleskelutila. Alakerran erillisvuokraukseen sisältyy myös alla kuvatun saunaosaston ja alakerran pesu- ja wc-tilojen käyttö.

SAUNAOSASTO, SUIHKUT JA WC-TILAT: Evon Suuren Huvilan päärakennuksen noin 50 neliömetrin saunaosasto tarjoaa ympäri vuoden leppeät löylyt noin jopa 15 yhtäaikaiselle saunojalle. Tilava ja uniikin sisustuksen omaava sauna lämpiää nappia painamalla, ja alakerrassa sijaitsevasta saunasta on suora yhteys rantaterassille kylpypaljuineen, etupihan grillikodalle ja kesällä laiturilta uimaan ja talvella avantoon! Alakerran keittiössä voi myös rauhassa laittaa yöpalaa ja rakennella drinkkejä saunojille, vaikka yläkerrassa jo nukuttaisiin.

Suihkuja saunaosaston kahdessa pesuhuoneessa on 4 kappaletta ja saunassa vielä yksi suihku, jonka kautta pääsee puhtaana kylpypaljuun. Yläkerrassa on lisäksi oma suihku molemmissa wc-tiloissa. Wc-istuimia päärakennuksessa on kaikkiaan 5 kappaletta.

RANTASAUNA: Kaitalammin rannassa sijaitseva perinteisen punainen hirsisauna soveltuu todellisille saunojille, jotka arvostavat perinteistä suomalaista saunameininkiä! Puulämmitteisestä saunasta on suora yhteys omalle laiturilleen, josta kelpaa pulahtaa lampeen vilvoittelemaan. Rantasauna on varustettu omalla kylpypaljulla, juoksevalla kylmä- ja lämminvedellä sekä suihkulla. Saunan takana on ronskin perinteinen tulisija saunamakkaroiden grillaukseen.

KYLPYPALJUT: Ranta-alueella on yhteensä 3 puilla lämpiävää kylpypaljua, joita voi vuokrata ryhmän koon ja kylpyhalujen mukaan. Kaksi paljua sijaitsee päärakennuksen terassilla ja yksi rantasaunan edessä aivan Kaitalammin rannassa. Kylpiessäkin kelpaa ihailla kaunista lampea ja sen takana avautuvaa salaperäistä metsämaisemaa. Paljuihin pääsee kesät talvet puhtain jaloin terassia pitkin.

GRILLIPAIKAT: Grillikatos sijaitsee päärakennuksen rantaterassilla, kylpytynnyrien vieressä. Grillikatokseen pääsee päärakennuksesta terassia pitkin puhtain jaloin, joten ulkotulella valmistetut herkut voi halutessaan viedä helposti tarjolle sisätiloihin. Rantasaunalla sijaitsee lisäksi avonainen tulisija pienemmän purtavan grillailuun. Lisäksi käytössä on erillinen tulisija rantaterassilla sekä ronski siirrettävä hiiligrilli (grillihiilet pyydämme tuomaan itse).

ERÄLIITERI: Evon Rauhan kokonaisuuden täydentää Eräliiteri, jossa on kurkihirrestä lattialankkuihin ulottuva rouhea ja ronski vanhan ajan erätunnelma! Tämän jopa 100 hengen tapahtumatilan katossa eivät välky diskopallot, vaan tunnelmallisen hämyisää valoa luovat vanhan tyyliset sähkövalot. Eräliiteri sijaitsee Evon Rauhan pihapiirin laidalla, aivan metsän reunassa. Se soveltuu tapahtumatilaksi juhliin, ulkoiluhenkisiin kokouksiin ja seminaareihin sekä tietysti mitä erilaisimpiin bileisiin!

Hirsirakenteisesta piha-aitasta tapahtumakäyttöön muutettu Eräliiteri on varustettu penkki- ja pöytäpaikoilla vähintään 75 hengelle. Penkit ja pöydät voidaan tarvittaessa poistaa, jolloin lattiapinta-ala riittää jopa 100 hengelle. Seinillä on lisäksi kiinteät penkit. Eräliiterin toisessa päädyssä on lava, joka soveltuu juhlapuhujan korokkeeksi tai tapahtumassa rokkaavan bändin esiintymislavaksi!

Eräliiteriä ei ole lämpöeristetty eikä lämmitetty, joten se on tarkoitettu ensi sijassa lämpimän vuodenajan käyttöön. Luonnollisesti tilaa voidaan hyödyntää myös monenlaisissa talvitapahtumissa.

KALASTUS, VENEILY JA MELONTA: Evon Suuri Huvila sijaitsee vain noin 20 metriä Kaitalammin rannasta. Rauhallisen metsälammen rannassa ei ole muita rakennuksia, joten lammelle kelpaa lähteä soutelemaan, melomaan, suppailemaan tai kalaonnea kokeilemaan! Talvella Kaitalammin jäällä luonnollisesti pilkitään, hiihdetään tai luistellaan. Teemme myös kohtuullista korvausta vastaan avannon, tai vaikkapa lanaamme jääpallokentän tai luisteluradan.

Aivan Evon Rauhan lähimaastossa sijaitsee myös Ylisen, Alisen ja Keskisen Rautjärven kokonaisuus. Ylisen Rautjärven rannalla noin 400 metrin päässä on asiakkaillemme kuuluva noin 40 metrin pituinen kaista yksityistä rantaviivaa, jossa käytössä on kaksi soutuvenettä.

HINNOITTELU: Hinnoittelemme kokous- ja majoituspalvelumme kunkin asiakkaan tarpeen perusteella mm. henkilömäärän, ajankohdan ja vuokrauksen pituuden mukaan. Tällä sivulla on esitetty muutamia suuntaa-antavia esimerkkejä alkaen-hinnoista. Varaamme oikeuden muuttaa hinnoittelua.

Hintoihin sisältyvät Evon Rauhan päärakennuksen tilat sisältäen saunan käytön. Lisäpalveluna on mahdollista tilata kylpypaljut, loppusiivous, liinavaatteet pedattuina tai pinkkana sekä pyyhkeet. Tarjoamme mielellämme myös veneiden ja kanoottien vuokrausta, ohjelmapalveluja ja ruokailupalveluja sekä työpalvelut; esimerkiksi saunojen ja paljujen valmistelut kylpyvalmiiksi ennen asiakkaan saapumista.

LISÄPALVELUT: Katso kattava lisäpalveluvalikoimamme kotisivuillamme https://www.evonluonto.fi/lisapalvelut/

Perustiedot

Sijainti: Hämeenlinna
Kaitalammintie 75, 16970 EVO

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: huvila
Loma-asunnon nimi: Evon Suuri Huvila
Pinta-ala: 422 m²
Makuuhuoneiden määrä: 14
Vuodepaikkojen määrä: 16
Kohteen ominaisuuksia: palju, lämminvesijohto, terassi, lapsiystävällinen
Soveltuvuus: juhlapaikaksi 60 hengelle, kokouspaikaksi 60 hengelle
Sauna: sisäsauna, rantasauna
Kohdenumero: 1086510
Lisätietoa: Huvilan kotisivu
Tarjouspyyntö

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: sallittu
Rannan tyyppi: lampi
Ominaisuudet: oma ranta
Viihde ja ajanviete: TV, Internet-yhteys
Keittiön varusteet: jääkaappi, kahvinkeitin, mikroaaltouuni, uuni, liesi, astianpesukone, vedenkeitin, ruoanlaittovälineet, pakastin, leivänpaahdin
Astiasto: astiasto 50 hengelle
Tilat ja varustelu: WC, suihku
WC lukumäärä: 5
Suihkujen lukumäärä: 5
Ulkotilat: aitta, puutarha, grilli
Auton säilytys: autopaikka
Vapaa-ajan aktiviteetit: melonta, vaellus, hiihto, pyöräily, uinti, marjastus/sienestys, kalastus, veneily, metsästys

Hintatiedot

Ilmoitetut hinnat ovat ALKAEN hintoja max 6 henkilön ryhmille. Hinnoittelemme kaikki varaukset ajankohdan, varauksen pituuden ja henkilömäärän mukaan.

Näytä listahinnasto
Hinnasto on vuokranantajan ilmoittama. Lopullinen hinta vahvistetaan varauksen yhteydessä.
  • 800 €/
  • 1945 €/vkl
  • 4500 €/vko
Vuodevaatteet 15 €
Siivous 200 €
varaustiedot päivitetty 05.05.2021
varaustiedot päivitetty 05.05.2021

Kohdetta vuokraa

Evon Luonto Oy
Katso yhteystiedot
Puh. +358 20 7300 888
Avaa Google Mapsissa