Evon Erähuvila
huvila, Hämeenlinna, 17+3 henkilöä

HUOM: Varauskalenteria ei päivitetä.

PYYDÄ TARJOUS KOHTEESTA täyttämällä tarjouspyyntölomake osoitteessa https://www.evonluonto.fi/tarjouspyynto/?gofinland&destination=1&destination-select=evonerahuvila, ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse info@evonluonto.fi tai tekemällä varauksen huvilan omalla varaussivustolla www.evonerahuvila.fi.

Kaukana kavala maailma? Ei kaukana, mutta piilossa. Evon Erähuvila sijaitsee noin 1700 hehtaarin metsätilalla. Kyllä, luit oikein: 1700 hehtaarin metsätilalla, jolla ei naapureita näy eikä kuulu. Siis Hämeenlinnassa, lähes suomen väestöllisessä keskipisteessä.

Evon Erähuvila on 1950-luvulla 12 metsurille, emännälle ja ukkoherralle rakennettu savottakämppä, jossa savottahenki elää vahvana. Se ei ole kaukana korvessa, vaan lähes Suomen väestöllisessä keskipisteessä, 150 km Helsingistä, 100 km Tampereelta, 45 km Hämeenlinnasta. Tule ja koe hiljaisuus, erämainen rauha, kokousta, kalasta, patikoi, retkeile. Tule metsään ja virkisty. Nauti Evon Erähuvilan kaikista nykyajan mukavuuksista Evon retkeilyalueen tuntumassa, metsän keskellä. Siellä ei naapureita näy eikä kuulu.

Evon Erähuvila tarjoaa ainutlaatuisen vaihtoehdon majoittumiseen, leppoisiin kokouksiin, TYKY-päiviin, perhejuhliin, lomailuun ja retkeilyyn. Mukavaa yhdessäoloa ja metsäistä luontoa, rauhaa ja yksityisyyttä entisaikain savottamiljöössä. Metsäkämppä kaikilla nykyajan mukavuuksilla!

Evon Erähuvila sijaitsee hiljaisen metsätien varrella, mutta silti lähellä Evon retkeilyalueen palveluja. Niemisjärven virkistyskalastuslueelle ja sen merkityille luontopoluille on metsätietä pitkin noin 10 minuutin patikkamatka (1,4 km) tai muutama minuutti autolla. Evon retkeilyalue tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia retkeilijöille, kalastajille ja luontoa arvostaville matkailijoille. Katso lisätietoja: Evon retkeilyalue. Lisäksi alle kilometrin päässä on muutamia pieniä, unohdettuja ja tummanpuhuvia metsäjärviä.

Evon Erähuvila rakennettiin alunperin 1950-luvulla metsurien tukikohdaksi, ”Metsäkämppä 12 miehelle”, kuten alkuperäisessä rakennusluvassa seisoo. Kämppä oli monen jätkän koti ja työkaverit ainoa perhe. Evon Erähuvila sijaitsee ylhäisessä yksinäisyydessään noin 1.700 hehtaarin metsätilalla, josta metsurit aikoinaan leipänsä ja palkkansa sahasivat. Tule entisaikain erähenkiselle metsäkämpälle, mutta nauti kaikista mukavuuksista: Vesivessoista, ilmastoinnista, mukavista sängyistä, modernista keittiöstä, sisäsaunasta tai ulkosaunasta, rentoudu paljussa ja perinteisen laavun iltanuotiolla. Koe vanhaa kunnioittaen saneeratun hirsirakennuksen hieno tunnelma ja aisti entisaikain metsurien ankara työmaa.

Saneeratuissa lähes 200 m2 tiloissa on ruokailu- ja kokoustila lähes 20 henkilölle, 17-19 vuodepaikkaa, 5 makuuhuonetta, pukuhuone, pesuhuone, sisäsauna, 2 WC:tä ja herkkuna vielä erähenkinen entisaikain täyshirsinen pihasauna. Lisäksi asiakkaidemme käytössä on noin 60 neliön laajuinen terassi, jolta voi kipaista laavun tulille lämmittelemään, ja molemmista saunoista voi pujahtaa metsäpuutarhan pitkospuita pitkin paljujen lämpöön, joita Evon Erähuvilassa on kaksi.

RUOKASALI JA KOKOUSTILA: Entiseen metsurien tupaan ja makuusaliin saneeratussa ruokasalissa/kokoustilassa on tilaa jopa 20 hengelle pitkän savottahenkisen pirttipöydän äärellä. Tilaa voidaan käyttää myös makuuhuoneena ison kulmasohvan ansiosta, josta löytyy petipaikat kolmelle. 4G-tasoinen internet-yhteys toimii hyvin ja iso 47” taulu-TV toimii televisiona ja kokousnäyttönä. Ruokasalista on suora yhteys terassille ja metsäpuutarhaan, jossa piilevät pihasauna, laavu ja palju. Laavun grillitulien lisäksi ulkona grillailuun on tarjolla jykevä valurautainen hiiligrilli kaikkein erähenkisimmille asiakkaillemme.

MAJOITUS: Vuodepaikkoja noin 15 henkilölle yhteensä viidessä makuuhuoneessa, 4 makuuhuonetta yläkerrassa ja 1 makuuhuone alakerrassa. Lisäksi tarvittaessa varavuoteita muutamalle henkilölle, jolloin petipaikkoja yhteensä jopa 20 henkilölle.

KEITTIÖ: Astiastot vähintään 20 henkilölle, sähköhella, iso jääkaappi, astianpesukone, mikroaaltouuni, kahvinkeitin.

SISÄSAUNA, SUIHKUT JA WC-TILAT: Sisäsaunan lauteille mahtuu kerralla 6-8 henkilöä, pesuhuoneessa suihku ja pesuhuoneesta pääsy pukuhuoneeseen, josta suora yhteys terassille vilvoittelemaan. Kaksi WC:tä, alakerrassa ja yläkerrassa.

PIHASAUNA JA PUKUHUONE: Erillinen puulämmitteinen idyllinen ja alkuperäinen 1950-luvun saneerattu täyshirsinen pihasauna, jossa tilaa noin 8 saunojalle.

LAAVU: Laavu sijaitsee metsäpuutarhan keskeisellä paikalla, päärakennuksen terassin ja pihasaunan välimaastossa.

KYLPYTYNNYRIT: Kaksi paljua sijaitsevat omilla terasseillaan, toinen pihasaunan vieressä ja toinen päärakennuksen terassin yhteydessä, joten molempiin tepastellaan suoraan saunoista terasseja pitkin.

METSÄPUUTARHA JA TERASSIT: Metsäpuutarhan terassilla on viihtyisät pöytäryhmät lähes 20 henkilölle. Varusteina myös kaasugrilli ja erähenkinen, ronski valurautainen hiiligrilli.

Evon Erähuvila sijaitsee hiljaisen metsätien varrella, mutta silti lähellä Evon retkeilyalueen palveluja. Niemisjärven virkistyskalastuslueelle ja sen merkityille luontopoluille on metsätietä pitkin noin 10 minuutin patikkamatka (1,4 km) tai muutama minuutti autolla. Lisäksi alle kilometrin päässä on muutamia pieniä, unohdettuja ja tummanpuhuvia metsäjärviä.

Vuokraamme Evon Erähuvilaa sekä päiväkäyttöön että pitkäaikaisempaan vuokraukseen lomailuun, erilaisiin juhliin, yrityksille ja yhdistyksille.

Ilmoitetut hinnat ovat ALKAEN hintoja max 5 henkilön ryhmille. Hinnoittelemme kaikki varaukset ajankohdan, varauksen pituuden ja henkilömäärän mukaan.

LISÄPALVELUT: Katso kattava lisäpalveluvalikoimamme kotisivuillamme https://www.evonluonto.fi/lisapalvelut/

Pidätämme oikeuden muuttaa internetissä erilaisilla kolmansien osapuolten verkkosivuilla ilmoitettuja palveluidemme hintoja.

Perustiedot

Sijainti: Hämeenlinna
Niemisjärventie 459, 16900 LAMMI

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: huvila
Loma-asunnon nimi: Evon Erähuvila
Pinta-ala: 180 m²
Makuuhuoneiden määrä: 5
Vuodepaikkojen määrä: 17
Lisävuoteiden määrä: 3
Rakennusvuosi: 1955
Kohteen ominaisuuksia: auto välttämätön, kylmävesijohto, lämminvesijohto, palju, terassi
Soveltuvuus: juhlapaikaksi 20 hengelle, kokouspaikaksi 20 hengelle
Sauna: pihasauna, sisäsauna
Erityisiä ehtoja: Asiakkaan tulee maksaa 30 % ennakkomaksu varauksen arvosta varauksen yhteydessä, lasku ennakkomaksusta lähetetään varausvahvistuksen mukana. Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut 30 % ennakkomaksun eräpäivään mennessä tai koko varauksen summan yhdellä kertaa. Loppusuoritus maksetaan viimeistään kuusi (6) viikkoa ennen varauksen alkua. Jos varaus on tehty vähemmän kuin kuusi (6) viikkoa ennen varauksen alkua, tulee varaus maksaa kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä. Laskuun liittyvät huomautukset on ilmoitettava 7 vuorokauden sisällä laskun päiväyksestä. Laskussa on Evon Luonnon yhteyshenkilön nimi ja yhteystiedot, sekä ohje avainten luovuttamiseksi siltä varalta, että olet varannut vain Evon Luonnon tiloja ilman muita palveluitamme. Kohde on asiakkaan käytössä tulopäivästä klo 14 lähtöpäivään klo 12, jos ei muuta ole erikseen sovittu. Varauksen henkilömäärä on ilmoitettava varauksen vahvistamisen yhteydessä. Jos henkilömäärä varauksen toteutuessa on suurempi kuin alunperin ilmoitettu, tulee asiakkaan ilmoittaa siitä Evon Luonnolle.
Kohdenumero: 1145968
Lisätietoa: Huvilan kotisivu
Tarjouspyyntö
Suoravaraus

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: sallittu
Vesistön nimi: Niemisjärvet
Rannan tyyppi: järvi
Ominaisuudet: ei rantaa
Rannan kuvaus: Yleiselle uimarannalle Niemisjärvillä on matkaa noin 1,4 km.
Viihde ja ajanviete: TV, Internet-yhteys
Keittiön varusteet: jääkaappi, pakastin, kahvinkeitin, uuni, vedenkeitin, ruoanlaittovälineet, leivänpaahdin, mikroaaltouuni, astianpesukone, liesi
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: Astiastot vähintään 20 henkilölle, sähköhella, 2 jääkaappia, pakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin.
Astiasto: astiasto 20 hengelle
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: SISÄSAUNA, SUIHKUT JA WC-TILAT: Sisäsaunan lauteille mahtuu kerralla 6-8 henkilöä, pesuhuoneessa suihku ja pesuhuoneesta pääsy pukuhuoneeseen, josta suora yhteys terassille vilvoittelemaan. Kaksi WC:tä, alakerrassa ja yläkerrassa.
Tilat ja varustelu: WC, silitysrauta ja -lauta, suihku
WC lukumäärä: 2
Suihkujen lukumäärä: 1
Ulkotilat: ulkovarasto, grilli, puutarha
Auton säilytys: autopaikka
Lisätietoja ulkotiloista: PIHASAUNA JA PUKUHUONE: Erillinen puulämmitteinen idyllinen ja alkuperäinen 1950-luvun saneerattu täyshirsinen pihasauna, jossa tilaa noin 8 saunojalle. LAAVU: Laavu sijaitsee metsäpuutarhan keskeisellä paikalla, päärakennuksen terassin ja pihasaunan välimaastossa. KYLPYTYNNYRI: Palju sijaitsee omalla pienellä terassillaan pihasaunan vieressä, mutta paljuun tepastellaan myös sisäsaunasta mukavaa pitkospolkua pitkin. METSÄPUUTARHA JA TERASSIT: Metsäpuutarhan terassilla on viihtyisät pöytäryhmät lähes 20 henkilölle. Varusteina myös kaasugrilli ja erähenkinen, ronski valurautainen hiiligrilli.
Vapaa-ajan aktiviteetit: vaellus, marjastus/sienestys, metsästys, uinti, hiihto, melonta, kalastus, veneily, pyöräily
Lisätietoja vapaa-ajan aktiviteeteista: Evon Erähuvila sijaitsee Evon retkeilyalueen sydämessä, jossa voi harrastaa monenlaista luonnonläheistä toimintaa. Kauttamme voi tilata myös järjestettyä toimintaa, kuten opastettuja patikointiretkiä, melontaa, jousiammuntaa jne.

Hintatiedot

Ilmoitetut hinnat ovat ALKAEN hintoja max 6 henkilön ryhmille. Hinnoittelemme kaikki varaukset ajankohdan, varauksen pituuden ja henkilömäärän mukaan.

Katso tarkempia tietoja www-sivuiltamme www.evonluonto.fi. Pyydä tarjous puhelimitse 020 7300 888 tai info@evonluonto.fi.

Vaihtoehtoisesti voit myös varata ja maksaa majoittumisesi ja yleisimmät lisäpalvelut huvilan omalla varaussivustolla www.evonerahuvila.fi.

Näytä listahinnasto
Hinnasto on vuokranantajan ilmoittama. Lopullinen hinta vahvistetaan varauksen yhteydessä.
  • 375 €/
  • 740 €/vkl
  • 1400 €/vko
Vuodevaatteet 10 €
Siivous 125 €

Liikenneyhteydet ja etäisyydet

Palvelut: Kauppakeskus Tuulonen 22 km Lammin keskusta 20 km Rautatieasema (Hämeenlinna) 49 km Evon retkeilyalue 0 km
Helsinki 150 km
varaustiedot päivitetty 12.10.2021
varaustiedot päivitetty 12.10.2021

Kohdetta vuokraa

Evon Luonto Oy
Katso yhteystiedot
Puh. +358 20 7300 888
Avaa Google Mapsissa