Aulangon Suuri Huvila
huvila, Hämeenlinna, 16 henkilöä

HUOM: Varauskalenteria ei päivitetä.

HUOMAATHAN, että parhaan tarjouksen saat aina suoraan meiltä! Täytä tarjouspyyntölomake osoitteessa https://www.evonluonto.fi/tarjouspyynto/?gofinland&destination=1&destination-select=aulangonsuurihuvila tai ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse info@evonluonto.fi.

AULANGONJÄRVEN KANSALLISMAISEMAN äärellä Aulangon Rauhan alueella sijaitseva monikäyttöinen Aulangon Suuri Huvila soveltuu jopa yli sadan henkilön päivätapahtumiin. Erityisen hyvin monitoimihuvila soveltuu noin 10–40 henkilön majoittumiseen, mökkilomailuun, kokouksiin, virkistys- ja tyky-tapahtumiin sekä muihin kokoontumisiin. Lisäksi tilojen monimuotoisuus mahdollistaa myös pienempien alle 10 henkilön ryhmien yhdessäolon mukavasti ja väljästi.

Kerrallaan yhdelle ryhmälle vuokrattava Aulangon Suuri Huvila on saneerattu entisen Aulangon Heikkilän matkailualueen päärakennuksesta. Pinta-alaa vieraiden käytössä on peräti 350 neliömetriä! Noin 150 neliön muunneltava pääsali soveltuu hyvin monimuotoisiin tapahtumiin, sillä se muuntuu muutaman henkilön kokoustilasta jopa noin 100 henkilön juhlatilaksi. Esimerkiksi salin pöydät on mahdollista järjestää pitkittäin, ryhmittäin tai viuhkamuotoon, jolloin isonkin osanottajajoukon valkokangaspresentaatiot onnistuvat!

Vuodepaikkoja on 35–50 henkilölle lisävuoteineen kaikkiaan 9 makuuhuoneessa. Rakennuksessa on 70 m2 kokoinen saunaosasto, erillinen rantasauna, kaksi ulkoterassia ja kaksi erähenkistä nuotiopaikkaa. Myös iso keittiö on asiakkaidemme käytössä. Huvilan erikoisuutena on iso pelisali, jossa vieraat voivat mitellä taitojaan niin tikanheitossa kuin pöytälätkässäkin.

PÄÄSALI JA KOKOUSTILA: Suuren Huvilan noin 150 m2 kokoisessa pääsalissa on tilaa jopa 100 henkilölle pitkien pitopöytien ja sohvaryhmien äärellä. Tilaa voidaan käyttää myös nukkumiseen siellä olevien vuodesohvien ansiosta. Lisämaksuton langaton internet-yhteys toimii rivakasti ja isot taulu-tv:t toimivat televisioina tai kokousnäyttöinä.

Pääsalissa istumapaikkoja pitkien pöytien ääressä on vakiona noin 50 henkilölle. Lisäksi pääsalin sohvaryhmien äärelle mahtuu noin 25 henkilöä ja varastossa on noin 25 henkilölle lisätuoleja ja pöytiä, jotka asiakas voi itse asetella pääsaliin haluamallaan tavalla. Näin saadaan istumapaikat noin 100 henkilölle.

Pääsalista on suora yhteys isolle terassille, johon on pääsy myös Suuren Huvilan isosta saunasta. Terassilta avautuu huikea maisema Aulangonjärven selälle, jonka takaa siintää Aulangon näkötorni.

MAJOITUS: Vuodepaikkoja Aulangon Suuri Huvila tarjoaa parhaiten 10–40 henkilön yöpyville ryhmille, 8–10 erillisessä makuuhuoneessa sekä vuodesohvilla ja lisävuoteilla. Peittoja ja tyynyjä kohteessa on vuodepaikkoja vastaava määrä. Tarvittaessa asiakas voi tuoda mukanaan myös varapatjoja. Jos ryhmäsi kaipaa vielä enemmän vuodepaikkoja, voit varata koko Aulangon Rauhan alueen käyttöösi, jolloin vuodepaikkoja varavuoteineen löytyy yli 100 henkilön ryhmille.

KEITTIÖ: Varusteina keittiössä on astiastot vähintään 50 henkilölle (tarvittaessa lisämaksusta enemmänkin), sähköhella, iso jääkaappi, pakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni, Moccamaster-kahvinkeittimiä, vedenkeittimiä ja leivänpaahtimia. Asiakkaamme voivat halutessaan tuoda omat ruuat ja juomat sekä kokata omatoimisesti omalla porukalla, omassa rauhassaan, mutta toimitamme mielellämme myös valmiit herkut, kaiken täysin valmiina pöytään. Avarassa keittiössä voidaan järjestää myös lisäpalveluna tarjolla oleva osallistava ruoanlaitto.

SAUNAOSASTO, SUIHKUT JA WC-TILAT: Ison saunan lauteille mahtuu kerralla jopa 20 henkilöä. Pesuhuoneessa on 2 suihkua ja suora yhteys isolle terassille vilvoittelemaan tai paljun lämpöön. Kaksi pukuhuonetta mahdollistaa isonkin porukan rennon saunomisen ja illanvieton. Vessoja on neljä, joten isonkin porukan aamutoimet onnistuvat sujuvasti.

KYLPYPALJUT: Kaksi paljua sijaitsevat kumpikin omalla terassillaan, toinen palju päähuvilan terassilla ja toinen palju rantasaunan terassilla. Molempiin paljuihin pääsee kesät talvet puhtain jaloin terassia pitkin.

RANTASAUNA: Aivan rantaviivan tuntumassa on noin 15 henkilöä vetävä perinteinen rantasauna, mutta tämäkin kaikilla mukavuuksilla! Rantasaunassa on kaksi pukuhuonetta, noin 10 henkilön löylyhuone sekä erillinen wc- ja suihkutila. Rantasaunan lauteilta on suora näkymä Aulangonjärven kansallismaisemaan.

GRILLAUS: Päätyterassin tulipaikalla on valugrilli, jossa voi polttaa puita, brikettejä tai hiiliä. Grilli on varustettu myös työ- ja säilytystasoilla.

PELISALI: Suuren Huvilan pelisalissa vietetään railakkaita pelihetkiä! Pelisali on noin 80 m2 kokoinen sisältäen biljardin, ilmakiekon, pingispöydän, pöytäjääkiekon, tikkataulun ja dartsin.

KALASTUS, VENEILY JA MELONTA: Aulangon Suuri Huvila sijaitsee noin 50 metriä Aulangonjärven rantaviivasta, josta on helppo lähteä kalastamaan, veneilemään tai melomaan rauhalliselle Aulangonjärvelle sekä talviaikana pilkille. Järjestämme mielellämme myös kalastuksen opastusta, pyydä tarjous!

Talviaikaan Aulangon Rauhan alueelta on helppo pujahtaa Hämeenlinnan kaupungin ylläpitämälle Aulangonjärven hiihtoladulle. Kohtuullista korvausta vastaan lanaamme rantajäälle myös luistelukentän!

PYSÄKÖINTI: Aulangon Suuren Huvilan yksityiselle parkkipaikalle mahtuu noin 35 autoa.

ULKOILUREITTI: Aulangon Rauhan alueen lähistölle on merkitty oma lähiulkoilureitti, jossa voi harrastaa pientä patikointia lumettomana tai vähälumisena aikana. Myös upea Sibeliuksen Metsä sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä! Tutustu myös Aulangon ulkoilu- ja maastopyöräilyreitteihin Luontoon.fi-palvelussa.

Aulangon Suuren Huvilan hintaan sisältyy 350 m2 ilmastoidun monitoimihuvilan tilat. Lisäpalveluina on mahdollista tilata kylpypaljujen ja rantasaunan käyttö, loppusiivous, liinavaatteet pedattuina tai pinkkana sekä pyyhkeet.

LISÄPALVELUT: Katso kattava lisäpalveluvalikoimamme kotisivuillamme https://www.evonluonto.fi/lisapalvelut/

Pidätämme oikeuden muuttaa internetissä erilaisilla kolmansien osapuolten verkkosivuilla ilmoitettuja palveluidemme hintoja.

Perustiedot

Sijainti: Hämeenlinna
Aulangon-Heikkilän tie 168, 13900 PEKOLA

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: huvila
Loma-asunnon nimi: Aulangon Suuri Huvila
Pinta-ala: 350 m²
Makuuhuoneiden määrä: 10
Vuodepaikkojen määrä: 16
Kohteen ominaisuuksia: palju, terassi, lämminvesijohto
Soveltuvuus: juhlapaikaksi 100 hengelle, kokouspaikaksi 100 hengelle
Sauna: sisäsauna, sähkösauna, rantasauna
Kohdenumero: 1308423
Lisätietoa: Huvilan kotisivu
Tarjouspyyntö

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: sallittu
Rannan tyyppi: järvi
Ominaisuudet: oma ranta
Viihde ja ajanviete: Internet-yhteys
Keittiön varusteet: mikroaaltouuni, jääkaappi, kahvinkeitin, astianpesukone, uuni, leivänpaahdin, liesi, vedenkeitin, ruoanlaittovälineet, pakastin
Astiasto: astiasto 50 hengelle
Tilat ja varustelu: suihku, WC
WC lukumäärä: 4
Suihkujen lukumäärä: 2
Auton säilytys: autopaikka

Hintatiedot

Ilmoitetut hinnat ovat ALKAEN hintoja max 6 henkilön ryhmille. Hinnoittelemme kaikki varaukset ajankohdan, varauksen pituuden ja henkilömäärän mukaan.

Näytä listahinnasto
Hinnasto on vuokranantajan ilmoittama. Lopullinen hinta vahvistetaan varauksen yhteydessä.
  • 1035 €/
  • 2515 €/vkl
  • 6325 €/vko
varaustiedot päivitetty 12.10.2021
varaustiedot päivitetty 12.10.2021

Kohdetta vuokraa

Evon Luonto Oy
Katso yhteystiedot
Puh. +358 20 7300 888
Avaa Google Mapsissa