Evon Erähuvila
huvila, Hämeenlinna, 17+3 henkilöä

HUOM: Varauskalenteria ei päivitetä.

PYYDÄ TARJOUS KOHTEESTA täyttämällä tarjouspyyntölomake osoitteessa https://www.evonluonto.fi/tarjouspyynto/?gofinland&destination=1&destination-select=evonerahuvila tai ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse info@evonluonto.fi.

KAUKANA KAVALA MAAILMA? Ei kaukana, mutta piilossa. Nykyaikaisesti varusteltu, mutta historiaa huokuva Evon Erähuvila sijaitsee noin 1700 hehtaarin metsätilalla Hämeenlinnassa. Tämä mökki ei ole kaukana korvessa, vaan lähes Suomen väestöllisessä keskipisteessä, 150 km Helsingistä, 100 km Tampereelta, 45 km Hämeenlinnan keskustasta.

Tule ja koe hiljaisuus, erämainen rauha, kokousta, kalasta, patikoi tai retkeile. Nauti kaikista nykyajan mukavuuksista Evon kuuluisan retkeilyalueen tuntumassa. Lähimpään naapuriin on matkaa yli kilometri, joten Evon Erähuvilassa mökkeilyn autuas rauha on taattu.

Huomaathan, että Evon Erähuvilalle johtava noin 2 km pitkä soratie saattaa olla kuoppainen eikä sovellu matalan maavaran autoille (alle 15 cm), mutta normaalilla henkilöautolla pärjää hyvin.

Saneeratuissa lähes 200 m2 tiloissa on ruokailu- ja kokoustila lähes 20 henkilölle, yli 15 vuodepaikkaa, 5 makuuhuonetta, pukuhuone, pesuhuone, sisäsauna, 2 wc:tä ja herkkuna vielä erähenkinen entisaikain täyshirsinen pihasauna. Mökin kahdessa saunassa saunoo yhtä aikaa jopa 20 henkilöä. Lisäksi vieraiden käytössä on yhteensä noin 70 neliön terassit, joista päärakennuksen yhteydessä olevalle mahtuu iltaa istumaan noin 15 henkilöä ja pihasaunan edessä oleva terassi tarjoaa vilvoittelupaikan noin 10 henkilölle. Molemmista saunoista voi pujahtaa metsäpuutarhan pitkospuita pitkin paljun lämpöön.

PÄÄSALI JA KOKOUSTILA: Entiseen metsurien tupaan ja makuusaliin saneeratussa ruokasalissa/kokoustilassa on tilaa noin 15 vieraalle pitkän savottahenkisen pirttipöydän äärellä. Tilaa voidaan käyttää myös makuuhuoneena ison kulmasohvan ansiosta, josta löytyy petipaikat kolmelle. 4G-tasoinen internet-yhteys on käytössä ilman lisämaksua ja 40 tuuman taulutelevisio toimii myös kokousnäyttönä. Ruokasalista on suora yhteys terassille ja metsäpuutarhaan, jossa odottavat pihasauna, laavu ja 2 kylpytynnyriä.

MAJOITUS: Vuodepaikkoja Evon Erähuvilassa on 15 henkilölle yhteensä viidessä makuuhuoneessa, 4 makuuhuoneessa yläkerrassa ja 1 makuuhuoneessa alakerrassa. Peittoja ja tyynyjä kohteessa on vuodepaikkoja vastaava määrä. Varapatjoja on lisäksi muutamalle henkilölle, jolloin petipaikkoja on yhteensä jopa 20 henkilölle.

KEITTIÖ: Monitoimihuvilaksi saneeratun mökin nykyaikainen keittiövarustus sisältää astiastot vähintään 20 henkilölle, sähkölieden ja -uunin, 2 jääkaappia, pakastimen, astianpesukoneen, mikroaaltouunin, Moccamaster-kahvinkeittimen, vedenkeittimen sekä leivänpaahtimen.

SISÄSAUNA, SUIHKUT JA WC-TILAT: Sisäsaunan lauteille mahtuu kerralla 6–8 henkilöä. Pesuhuoneessa on suihku ja pesuhuoneesta pääsy pukuhuoneeseen, josta on suora yhteys terassille vilvoittelemaan. Huvilassa on 2 wc:tä, alakerrassa ja yläkerrassa.

PIHASAUNA JA PUKUHUONE: Erähuvilan pihalla on puulämmitteinen idyllinen ja alkuperäinen 1950-luvun täyshirsinen pihasauna pukuhuoneineen. Saneeratussa saunassa on tilaa noin 10 saunojalle. Pihasauna on myös sähköistetty ja vesi porakaivosta tulee saunaan ympäri vuoden. Vesi lämpiää kiukaan yhteydessä olevassa 40 litran säiliössä.

LAAVU: Mökin pihalaavu sijaitsee metsäpuutarhan keskeisellä paikalla, päärakennuksen terassin ja pihasaunan välimaastossa.

KYLPYPALJUT: Toinen kylpypaljuista sijaitsee omalla pienellä terassillaan pihasaunan vieressä ja toinen päärakennuksen terassin vieressä.

METSÄPUUTARHA JA TERASSIT: Metsäpuutarhan terassilla on viihtyisät pöytäryhmät lähes 20 henkilölle.

HINNOITTELUESIMERKKEJÄ: Hinnoittelemme kokous- ja majoituspalvelumme kunkin asiakkaan tarpeen perusteella. Hinta riippuu mm. henkilömäärästä, ajankohdasta ja vuokrauksen pituudesta.

Evon Erähuvilan hintaan sisältyy noin 180 m2 monitoimihuvilan tilat sisältäen sisäsaunan käytön.

Lisäpalveluna on mahdollista tilata pihasauna, 1 tai 2 kylpypaljua, laavu, loppusiivous, liinavaatteet pedattuna tai pinkkana sekä pyyhkeet. Tarjoamme mielellämme myös ruokapalveluja pitopalvelumme kautta.

LISÄPALVELUT: Katso kattava lisäpalveluvalikoimamme kotisivuillamme https://www.evonluonto.fi/lisapalvelut/

Pidätämme oikeuden muuttaa internetissä erilaisilla kolmansien osapuolten verkkosivuilla ilmoitettuja palveluidemme hintoja.

Perustiedot

Sijainti: Hämeenlinna
Niemisjärventie 459, 16900 LAMMI

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: huvila
Loma-asunnon nimi: Evon Erähuvila
Pinta-ala: 180 m²
Makuuhuoneiden määrä: 5
Vuodepaikkojen määrä: 17
Lisävuoteiden määrä: 3
Rakennusvuosi: 1955
Kohteen ominaisuuksia: terassi, lämminvesijohto, kylmävesijohto, palju, auto välttämätön
Soveltuvuus: juhlapaikaksi 20 hengelle, kokouspaikaksi 20 hengelle
Sauna: sisäsauna, pihasauna
Erityisiä ehtoja: Asiakkaan tulee maksaa 30 % ennakkomaksu varauksen arvosta varauksen yhteydessä, lasku ennakkomaksusta lähetetään varausvahvistuksen mukana. Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut 30 % ennakkomaksun eräpäivään mennessä tai koko varauksen summan yhdellä kertaa. Loppusuoritus maksetaan viimeistään kuusi (6) viikkoa ennen varauksen alkua. Jos varaus on tehty vähemmän kuin kuusi (6) viikkoa ennen varauksen alkua, tulee varaus maksaa kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä. Laskuun liittyvät huomautukset on ilmoitettava 7 vuorokauden sisällä laskun päiväyksestä. Laskussa on Evon Luonnon yhteyshenkilön nimi ja yhteystiedot, sekä ohje avainten luovuttamiseksi siltä varalta, että olet varannut vain Evon Luonnon tiloja ilman muita palveluitamme. Kohde on asiakkaan käytössä tulopäivästä klo 14 lähtöpäivään klo 12, jos ei muuta ole erikseen sovittu. Varauksen henkilömäärä on ilmoitettava varauksen vahvistamisen yhteydessä. Jos henkilömäärä varauksen toteutuessa on suurempi kuin alunperin ilmoitettu, tulee asiakkaan ilmoittaa siitä Evon Luonnolle.
Kohdenumero: 1308425
Lisätietoa: Huvilan kotisivu
Tarjouspyyntö
Suoravaraus

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: sallittu
Vesistön nimi: Niemisjärvet
Rannan tyyppi: järvi
Ominaisuudet: ei rantaa
Rannan kuvaus: Yleiselle uimarannalle Niemisjärvillä on matkaa noin 1,4 km.
Viihde ja ajanviete: TV, Internet-yhteys
Keittiön varusteet: leivänpaahdin, pakastin, kahvinkeitin, jääkaappi, uuni, liesi, vedenkeitin, mikroaaltouuni, astianpesukone, ruoanlaittovälineet
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: Astiastot vähintään 20 henkilölle, sähköhella, 2 jääkaappia, pakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin.
Astiasto: astiasto 20 hengelle
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: SISÄSAUNA, SUIHKUT JA WC-TILAT: Sisäsaunan lauteille mahtuu kerralla 6-8 henkilöä, pesuhuoneessa suihku ja pesuhuoneesta pääsy pukuhuoneeseen, josta suora yhteys terassille vilvoittelemaan. Kaksi WC:tä, alakerrassa ja yläkerrassa.
Tilat ja varustelu: suihku, WC, silitysrauta ja -lauta
WC lukumäärä: 2
Suihkujen lukumäärä: 1
Ulkotilat: puutarha, ulkovarasto
Auton säilytys: autopaikka
Lisätietoja ulkotiloista: PIHASAUNA JA PUKUHUONE: Erillinen puulämmitteinen idyllinen ja alkuperäinen 1950-luvun saneerattu täyshirsinen pihasauna, jossa tilaa noin 8 saunojalle. LAAVU: Laavu sijaitsee metsäpuutarhan keskeisellä paikalla, päärakennuksen terassin ja pihasaunan välimaastossa. KYLPYTYNNYRI: Palju sijaitsee omalla pienellä terassillaan pihasaunan vieressä, mutta paljuun tepastellaan myös sisäsaunasta mukavaa pitkospolkua pitkin. METSÄPUUTARHA JA TERASSIT: Metsäpuutarhan terassilla on viihtyisät pöytäryhmät lähes 20 henkilölle. Varusteina myös kaasugrilli ja erähenkinen, ronski valurautainen hiiligrilli.
Vapaa-ajan aktiviteetit: pyöräily, uinti, kalastus, hiihto, metsästys, veneily, marjastus/sienestys, melonta, vaellus
Lisätietoja vapaa-ajan aktiviteeteista: Evon Erähuvila sijaitsee Evon retkeilyalueen sydämessä, jossa voi harrastaa monenlaista luonnonläheistä toimintaa. Kauttamme voi tilata myös järjestettyä toimintaa, kuten opastettuja patikointiretkiä, melontaa, jousiammuntaa jne.

Hintatiedot

Ilmoitetut hinnat ovat ALKAEN hintoja max 6 henkilön ryhmille. Hinnoittelemme kaikki varaukset ajankohdan, varauksen pituuden ja henkilömäärän mukaan.

Katso tarkempia tietoja www-sivuiltamme www.evonluonto.fi. Pyydä tarjous puhelimitse 020 7300 888 tai info@evonluonto.fi.

Vaihtoehtoisesti voit myös varata ja maksaa majoittumisesi ja yleisimmät lisäpalvelut huvilan omalla varaussivustolla www.evonerahuvila.fi.

Näytä listahinnasto
Hinnasto on vuokranantajan ilmoittama. Lopullinen hinta vahvistetaan varauksen yhteydessä.
  • 415 €/
  • 815 €/vkl
  • 1540 €/vko
Vuodevaatteet 10 €
Siivous 125 €

Liikenneyhteydet ja etäisyydet

Palvelut: Kauppakeskus Tuulonen 22 km Lammin keskusta 20 km Rautatieasema (Hämeenlinna) 49 km Evon retkeilyalue 0 km
Helsinki 150 km
varaustiedot päivitetty 12.10.2021
varaustiedot päivitetty 12.10.2021

Kohdetta vuokraa

Evon Luonto Oy
Katso yhteystiedot
Puh. +358 20 7300 888
Avaa Google Mapsissa