Evon Syväjärvi
huvila, Hämeenlinna, 18 henkilöä

Ihan oma järvi? Kyllä vain, vuokraa kuuden hehtaarin kokoinen, erämainen Syväjärvi ja monipuoliset tilat omaan käyttöösi. Syväjärvelle ei maailman melu yletä, on vain syvä rauha.

Leppoisat kokoukset, juhlat, yritystilaisuudet ja TYKY-tapahtumat luonnon helmassa, syvässä rauhassa. Vietä loman pätkät tai juhlat oman järven rannalla. Kalasta Lohi koukkuusi... Siellä se lymyää Syväjärven tummassa vedessä...

Erikoiseksi tummavetisen Syväjärven tekee sen kalaisuus, sillä järveen istutetaan ennen kaikkea lohikaloja, noin 2500 kg vuodessa. Saalismahdollisuudet ovat paljon paremmat kuin ”tavallisilla” vesillä. Tyypillisin saaliskala on reilun kilon painoinen kirjolohi, mutta myös muita lajeja saattaa kätkeytyä tumman veden syövereihin... Järvessä voi kalastaa vieheellä ja perholla sekä talvella myös pilkkimällä, silloinkin ilman saalisrajaa. Verkkokalastus on kielletty.

Syväjärvellä onnistuu monentyyppiset, leppoisat luonnonläheiset tilaisuudet 5-50 henkilön ryhmille.

Luonnonläheiset kokoukset, yritystilaisuudet, virkistyspäivät ja TYKY-tapahtumat. Vietä työyhteisön virkistypäivä tai kokous oman järven rannalla, omassa rauhassa.

Superedulliset 2 päivän TYKY-paketit alkaen 35 EUR/hlö sisältäen majoituksen ja rantasaunan käytön. Meillä on mahdollisuus järjestää myös edulliset omatoimikokoukset, omalla järvellä, omalla porukalla.

Polttarit Syväjärvellä? Syväjärvi tarjoaa todella erähenkisen ympäristön myös polttariporukoille, jotka etsivät keskeistä paikkaa, jossa voi kuitenkin elämöidä omalla "yksityisellä" järvellä. Ohjelmanumerona on tietysti kirjolohi, jonka ”päivän sankari” pyydystää omin käsin... ;) Oma rauha, oma ranta, rantasauna, laavu & nuotiopaikka, 20 petipaikkaa, 8 soutuvenettä ja aimo annos erämaista ympäristöä!

PÄÄRAKENNUS:
Tilaa noin 20 hengen ruokailuun, yhdessäoloon, kokoukseen, palaveriin, perhejuhliin. Ilmalämpöpumppu takaa miellyttävän lämpötilan sekä kesällä että talvella. 42" LED televisio + PC liitäntä, langaton 3G wifi yhteys, valkokangas, fläppitaulu ja tarvittaessa PC-projektori.

KEITTIÖ:
Astiasto 20 hengelle, sähköhella, jääkaappi-pakastin, mikroaaltouuni.

MAJOITUS:
Kaksi erillistä 8 hengen majoitusrakennusta. Alakerrassa 5 vuodepaikkaa, parvella 3. Ilmalämpöpumput takaavat miellyttävän lämpötilan sekä kesällä että talvella. Päärakennuksessa voi lisäksi yöpyä 2-4 henkilöä, eli vuodepaikat yhteensä 20 hengelle.

SAUNA:
Takkahuoneessa pirttikalusto, takka, sohva ja jääkaappi-pakastin. Saunassa tilaa 10 henkilölle, juokseva kaivovesi hanasta, puukiuas ja pata.

MUU VARUSTUS:
Nuotiopaikka ja laavu. Keittokatos, kuivakäymälät (2 kpl), kalan käsittelypaikka, polttopuut, 6 soutuvenettä, virvelit noin 15 hengelle (lisämaksusta).

HUOM: Emme pysty välttämättä päivittämään saatavuuskalenteria, joten suosittelemme pyytämään tarjouksen soittamalla 040 417 3627 tai tee tarjouspyyntö tästä: http://www.evonluonto.fi/fi/tarjouspyynto/ tai info@evonluonto.fi.

Perustiedot

Sijainti: Hämeenlinna
Syväjärventie 127, 16900 LAMMI

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: huvila
Loma-asunnon nimi: Evon Syväjärvi
Pinta-ala: 150 m²
Makuuhuoneiden määrä: 2
Vuodepaikkojen määrä: 18
Kohteen ominaisuuksia: auto välttämätön, terassi, lämminvesijohto, takka, kylmävesijohto, kaivo
Soveltuvuus: juhlapaikaksi 20 hengelle, kokouspaikaksi 20 hengelle
Sauna: rantasauna
Erityisiä ehtoja: Hinnat ovat lähtökohtaisesti max 6 henkilön ryhmille ja hinnoittelemme kunkin tarjouspyynnön aina tapauskohtaisesti. Asiakkaan tulee maksaa 30 % ennakkomaksu varauksen arvosta varauksen yhteydessä, lasku ennakkomaksusta lähetetään varausvahvistuksen mukana. Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut 30 % ennakkomaksun eräpäivään mennessä tai koko varauksen summan yhdellä kertaa. Loppusuoritus maksetaan viimeistään kuusi (6) viikkoa ennen varauksen alkua. Jos varaus on tehty vähemmän kuin kuusi (6) viikkoa ennen varauksen alkua, tulee varaus maksaa kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä. Laskuun liittyvät huomautukset on ilmoitettava 7 vuorokauden sisällä laskun päiväyksestä. Laskussa on Evon Luonnon yhteyshenkilön nimi ja yhteystiedot, sekä ohje avainten luovuttamiseksi. Kohde on asiakkaan käytössä tulopäivästä klo 14 lähtöpäivään klo 12, jos ei muuta ole erikseen sovittu. Varauksen henkilömäärä on ilmoitettava varauksen vahvistamisen yhteydessä. Jos henkilömäärä varauksen toteutuessa on suurempi kuin alunperin ilmoitettu, tulee asiakkaan ilmoittaa siitä Evon Luonnolle. Mikäli asiakas ei hoida maksuja ajallaan, Evon Luonnolla on oikeus peruuttaa varaus.
Kohdenumero: 684633
Lisätietoa: http://www.evonluonto.fi/fi/majoituskohteemme1/
http://www.evonluonto.fi/en/destinations/evo-wilderness-villa/

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Vesistön nimi: Syväjärvi
Rannan tyyppi: järvi
Ominaisuudet: oma ranta, oikeus vesialueisiin, rantaoikeus
Viihde ja ajanviete: TV, Internet-yhteys
Lisätietoja viihteestä ja ajanvietteestä: 42" LED televisio + PC liitäntä, langaton 3G internet -yhteys ja erikseen pyydettäessä PC-projektori.
Keittiön varusteet: liesi, uuni, mikroaaltouuni, jääkaappi, ruoanlaittovälineet, kahvinkeitin
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: Keittiössä juokseva kaivovesi hanasta.
Astiasto: astiasto 20 hengelle
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: 2 kuivakäymälää, saunassa kaivovesi hanasta, pata.
Tilat ja varustelu: puucee
Ulkotilat: aitta, grilli
Auton säilytys: autopaikka
Lisätietoja ulkotiloista: Kalan käsittelypaikka, polttopuut, 6 soutuvenettä, virvelit noin 15 hengelle (lisämaksusta).
Vapaa-ajan aktiviteetit: veneily, melonta, vaellus, uinti, marjastus/sienestys, kalastus
Lisätietoja vapaa-ajan aktiviteeteista: Erikoiseksi tummavetisen Syväjärven tekee sen kalaisuus, sillä järveen istutetaan ennen kaikkea lohikaloja, noin 2500 kg vuodessa. Saalismahdollisuudet ovat paljon paremmat kuin ”tavallisilla” vesillä. Tyypillisin saaliskala on reilun kilon painoinen kirjolohi, mutta myös muita lajeja saattaa kätkeytyä tumman veden syövereihin... Järvessä voi kalastaa vieheellä ja perholla sekä talvella myös pilkkimällä, silloinkin ilman saalisrajaa. Verkkokalastus on kielletty.

Hintatiedot

Ilmoitetut hinnat ovat ALKAEN hintoja max. 6 henkilön ryhmille. Hinnoittelemme kaikki varaukset ajankohdan, varauksen pituuden ja henkilömäärän mukaan.

Katso tarkempia tietoja www-sivuiltamme www.evonluonto.fi. Pyydä tarjous puhelimitse 040 4173627 tai info@evonluonto.fi.

Syväjärven hintaan sisältyy 20-25 henkilön ilmastoidun päärakennuksen tilat, kaksi ilmastoitua majoitusrakennusta, 6 kpl soutuveneitä, rantasauna.

Lisäpalveluna on mahdollista tilata loppusiivous, liinavaatteet pedattuna tai pinkkana, pyyhkeet sekä kalastusoikeus ja kalastusvälineitä.

Em. hinnat eivät eivät sisällä kalastusoikeutta, joka sovitaan erikseen ryhmän kalastushalujen perusteella.

Näytä listahinnasto
Hinnasto on vuokranantajan ilmoittama. Lopullinen hinta vahvistetaan varauksen yhteydessä.
  • 175 €/
  • 495 €/vkl
  • 895 €/vko
Vuodevaatteet 10 €
Siivous 150 €

Liikenneyhteydet ja etäisyydet

Golfkenttä Aulanko, 45 km
Kauppa Tuulonen, 18 km
Hiihtokeskus Kalpalinna, 45 km
Ravintola Tuulonen, 18 km
Rautatieasema Hämeenlinna, 45 km
Lentokenttä Helsinki-Vantaa, 150 km
varaustiedot päivitetty 13.09.2016
varaustiedot päivitetty 13.09.2016

Kohdetta vuokraa

Kaj Järvinen
info@evonluonto.fi
Katso yhteystiedot
Puh. +358 207 300 888
Avaa Google Mapsissa