Himos

Himos - Mökit ja majoitus

Gofinlandin sivuilta löydät parhaat mökit ja viihtyisimmän majoituksen Himokselta. Voit varata sopivan majoituksen joko suoraan Himoksen hiihtokeskuksesta, Jämsän palveluiden läheisyydestä tai halutessasi vaikka kauniin järven rannalta. Etsitpä sitten lomamökkiä hiihtolomalle, kesän aktiviteetteihin tai Himoksen Juhannusta ajatellen, valikoimassamme riittää mökkejä kaikkiin eri tarpeisiin.

Himos on Jämsässä, Keski-Suomessa sijaitseva koko perheen ympärivuotinen matkailukeskus, joka on tunnettu suosituista tapahtumistaan ja kattavasta palvelutarjonnastaan. Talvisin Himoksen suurin vetonaula on eläväinen laskettelukeskus ja hyvät hiihtomaastot. Himoksen hiihtokeskuksen peräti 21 rinteen valikoimassa riittää haastetta lasketteluun ja lumilautailuun. 20 km pituinen latuverkosto ja 5,9 km pituinen valaistu latu palvelevat kaikkia hiihdon ystäviä.

Himoksen matkailukausi ei rajoitu pelkästään talveen, sillä keskuksessa riittää tekemistä myös kesällä ja syksyllä. Himoksella on mahdollisuus kisailla 18-reikäisellä golfkentällä tai 18-väyläisellä frisbeegolf-radalla. Himoksen loman aikana voit myös retkeillä merkityillä luontopoluilla, nauttia luonnosta maastopyöräilyn lomassa, kalastaa puhtaissa vesissä tai osallistua melontaretkelle.

Mökkien lisäksi Himoksen alueelta löytyy myös caravan-alue, hotelli, rinnekahviloita ja useita ravintoloita. Välinevuokraamosta saat kaikki tarpeelliset välineet lasketteluun, lumilautailuun ja hiihtoon. Omia laskutaitoja voi kätevästi kehittää Himoksen hiihtokoulussa.

Himos Juhannus

Himoksen tunnetuimpiin kesäajan huipennuksiin kuuluu Himos Juhannus. Ensimmäinen Himoksen juhannusfestivaali järjestettiin vuonna 1999. Kotimaan huippuartistit, ulkomaiset vieraat sekä muut julkisuuden henkilöt kokoontuvat tuottamaan yhden Suomen mahtavimmista festivaaleista. Himos Juhannus on Suomen juhannusjuhlien uranuurtaja ja se houkuttelee paikalle joka vuosi kymmeniä tuhansia kävijöitä. Himos Juhannuksen yhteyteen mahtuu monenlaista aktiviteettia ja tekemistä. Musiikin kuuntelun ohella voi tutustua myös erilaisiin aktiviteetteihin festivaalialueella. Luvassa on muun muassa vaahtobileitä, paljuja sekä erilaisia performansseja keskellä Himosta.

Majoitus festivaalin aikana järjestyy erilaisilla vaihtoehdoilla. Laaja festivaalialue ympäristöineen mahdollistaa monipuoliset majoitusvaihtoehdot. Tarjolla ovat niin hotelli-, mökki- kuin leirintäaluemajoitukset Himoksella ja lähietäisyydellä. Kannattaa kuitenkin olla hyvissä ajoin liikkeellä, jos mielii saada mieluisen vuokramökin tai muun majoitusvaihtoehdon Himos Juhannuksen ajaksi.

Paljon tapahtumia mökkien läheisyydessä

Himoksella järjestetään runsaasti muitakin suosittuja musiikkitapahtumia ympäri vuoden. Viikonloppuisin Himos Areenalla lomailijoita viihdyttävät Suomen ykkösartistit ja suurtapahtumien aikaan Himoksella riittää viihdetarjontaa useiden päivien ajalle. Tunnetuimpia tapahtumia ovat Himos Juhannuksen lisäksi Iskelmä-festivaali ja 90-luvun musiikkiin keskittyvä Jysäri.

Himokselle on helppo saapua kauempaakin, sillä matkailukeskuksen sijainti Keski-Suomessa takaa hyvät kulkuyhteydet niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin. Himokselle on matkaa Jämsän keskustasta 10 km, Jyväskylästä 52 km ja Helsingistä 232 km.

Varaa majoitus tai mökki Himokselta

Himokselta löytyy paljon monipuolista majoitusta niin perheille kuin isommillekin kaveriporukoille. Mukavimmin majoitut ympäri vuoden käytössä olevissa Himoksen vuokramökeissä, jotka sijaitsevat parhailla paikoilla rinteiden välittömässä läheisyydessä. Alta löydät Gofinlandin suosituimmat Himos-mökit!

Katso lähialueilta myös

Lue myös