Ilosaarirock

Ilosaarirock
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Ilosaarirock - Vuokrattavat mökit ja vapaa-ajan asunnot

Löydä sopivat mökit ja viihtyisin majoitus Ilosaarirockin ajaksi. Joensuun alueella sijaitsevat vuokramökit ovat merkittävä osa Ilosaarirockin majoitustarjontaa. Mökkien lisäksi Ilosaarirockin ajaksi on tarjolla erilaisia loma-asuntoja, jotka tarjoavat erinomaisen tukikohdan isommallekin seurueelle.

Ilosaarirock on Suomen toiseksi vanhin rockfestivaali, joka houkuttelee vuosittain yli 50 000 hyvän musiikin ystävää Joensuun Laulurinteen upeisiin järvimaisemiin. Kolmipäiväisen festivaalin aikana on tarjolla monipuolista musiikkitarjontaa aloittelevista paikallisista yhtyeistä Suomen tunnetuimpiin pop- ja rock-artisteihin. Tunnetun sanonnan mukaan Ilosaarirockin aikaan paistaa aina aurinko, joten Joensuun kesän ykköstapahtumaan kannattaa ehdottomasti tulla kauempaakin.

Majoitus mökissä tarjoaa parhaan tavan nauttia Ilosaarirockista hyvien ystävien kesken. Joensuussa ja lähikunnissa on tarjolla suuri määrä vuokramökkejä, jotka vaihtelevat pienistä mutta viihtyisistä mökeistä suuriin ja avariin loma-asuntoihin. Varaa oma lomamökkisi laajasta valikoimastamme!

Katso lähialueilta myös